KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Nisan 2022 - Cuma 12:15 Bu haber 3090 kez okundu
 
KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
GÜNDEM Haberi
KTO BAŞKANI GÜLSOY'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramların birlik ve beraberliğimiz için bir vesile, eşsiz bir fırsat olduğuna vurgu yapan Başkan Gülsoy, “Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve mutluluk vardır. Bu mübarek Ramazan Bayramının da, anlamına uygun bir hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini diliyorum" dedi.

Mübarek Ramazan ayının ardından bayram günlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade eden Başkan Gülsoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milli ve dini bayramlar; toplumların fertlerinin birbirlerine sevgi ve saygı ile yaklaşma, yardımlaşma, birbirlerinin gönlünü alma ve yakınlaşma, mutluluk ve sevgi huzuru dolu dolu yaşama günlerdir. Bayramlar, sevinç ve neşe günü demektir. Yine Bayramlar, sosyal dayanışma ve barış şuurunun fertlere kuvvetle hâkim olduğu günlerdir. Bayram günleri barış ve sevinç günleri demektir. Sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından, üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte Ramazan bayramına erişmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Dünyaya barışın hakim olması ve huzur içerisinde bir bayram geçirilmesini diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramının insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ediyor, insanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya dileğiyle üyelerimiz başta olmak üzere tüm sanayici ve işadamlarımızın, halkımızın Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum."

Kaynak: Editör:
Etiketler: KTO, BAŞKANI, GÜLSOY'DAN, RAMAZAN, BAYRAMI, MESAJI,
Yorumlar
Haber Yazılımı