Melikgazi Belediyesi’nde sanki devir teslim yapıldı
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Kasım 2023 - Perşembe 10:20 Bu haber 689 kez okundu
 
Melikgazi Belediyesi’nde sanki devir teslim yapıldı
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığından istifa ederek Melikgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Ülke, daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili tarafların yaptığı paylaşım ‘Melikgazi’de sanki devir teslim yapıldı” yorumlarına neden oldu.
GÜNDEM Haberi
Melikgazi Belediyesi’nde sanki devir teslim yapıldı

AK Parti’de belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvurularında en sürpriz isim partinin Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke oldu. Ülke, aday adaylığı başvurusunu yaparken ilk ziyaret ettiği isimlerden birisi ise başvuru yaptığı Melikgazi Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Mustafa Palancıoğlu oldu.

Ziyaretle ilgili paylaşım yapan Başkan Palancıoğlu, “Yaklaşık 5 yıldır AK Parti Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Gökhan Ülke ve teşkilat üyeleri ile uyum içerisinde Melikgazi'mize hizmet ettik. Göreve geldiğimiz günden beri bizim hedefimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize birlik içinde hizmet etmek oldu ve her daim de böyle olacak. Gökhan kardeşimi nice güzel görevlerde görmek isterim. Allah yolunu açık eylesin. Kendisine başarılar dilerim. Gökhan Başkanımızın Belediye Başkan Aday Adaylığı hayırlı olsun” dedi.

ÜLKE DE AÇIKLAMA YAPTI

Ziyaretle ilgili paylaşım Gökhan Ülke’den de geldi.b Ülke, “Kıymetli başkanım siz şehrimiz için Melikgazimiz çok kıymetli bir değersiniz 5 yıl boyunca öz kardeşten öte bir hukukumuz oldu iyi ki varsınız. Rabbim hizmet ömrünüzü artırsın inşallah...” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR HEMEN GELDİ

Ziyaret ve ziyaretle ilgili tarafların paylaşımı sonrasında hemen yorumlar peş peşe geldi. Tarafların yaptığı paylaşımlar sonrasında ziyaretle ilgili olarak, “Sanki Melikgazi Belediye Başkanlığı’nda devir teslim yapıldı’, “AK Partinin Melikgazi Belediye Başkan adayı kesin, Gökhan Ülke”, “Melikgazi’nin yeni başkanı Gökhan Ülke” gibi yorumlar peş peşe geldi.

PALANCIOĞLU NE OLACAK? BÜYÜKŞEHİR’E Mİ ADAY

Yerel seçimlere 4 ay gibi bir zaman dilimi kalırken daha önceleri de gündeme getirilen bir diğer konu AK Partinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu olacak ifadeleri idi. Kayseri’deki AK partili belediye başkanları, AK Partinin 3 dönem kuralına takılmıyor olsalar da, farklı belediyelerde başkanlık yaptıkları dikkate alındığında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bu kurala takılıyor gibi. Kamuoyu bu değerlendirmelere dikkat çekerek, Gökhan Ülke’nin Palancıoğlu’nu ziyareti ve ziyaretin adeta devir teslim gibi yorumlamasının yanı sıra Palancıoğlu ile ilgili de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yorumu yapıyor.  

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın gerek kent merkezinde gerekse kırsalda sevilen bir isim olduğu ve aday olması durumunda AK Parti’nin bütün siyasi parti seçmenlerinden oy alma olasılığının yüksekliğine dikkat çekiliyor.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Melikgazi, Belediyesi’nde, sanki, devir, teslim, yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı