Meral Akşener çocukları için ağlayan annenin elini öptü
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Ağustos 2022 - Cumartesi 09:06 Bu haber 304 kez okundu
 
Meral Akşener çocukları için ağlayan annenin elini öptü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşadıkları ekonomik sıkıntının yanı sıra okuttuğu ama iş bulamayan çocukları için dert yanan ve sonrasında gözyaşlarına boğulan annenin elini öperek teselli etmeye çalıştı.
SİYASET Haberi
Meral Akşener çocukları için ağlayan annenin elini öptü

Vatandaşların sıkıntılarını şehir şehir dinlemeye devam eden İYİ Parti Lideri Meral Akşener, kendisine yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatan, sorunlarını anlatan vatandaşları tek tek dinliyor. Zamanının bu ziyaretlerde vatandaşları dinleyerek ayıdan Akşener, eşinin işsiz olduğunu kendisinin ev temizliğine gittiğini ve büyük bir ekonomik sıkıntı yaşadığını söyleyen annenin feryadını da sonuna kadar dinledi. Akşener, iki çocuğunu okuttuğunu, hemşirelik okuyan ocuklarının KPSS’de de atamalarının olmadığını ve boş kaldıklarını belirterek, ağlamaya başladı. Ağlayan anneyi teselli eden Akşener, daha sonra elini öperek teselli etmeye çalıştı.

Akşener, vatandaşın yaşadığı sıkıntı ile ilgili yaptığı paylaşım sonrasında, “Bin bir emekle okuttuğu çocuğunun, mesleğine kavuşamamasından dolayı canı yanan bir annenin, içimizi yakan feryadı... İktidarın yanlış politikaları yüzünden; gençlerimizin, ülkemizde kendisine bir hayat kuramadığı bu adaletsiz düzeni hep birlikte değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Meral, Akşener, çocukları, için, ağlayan, annenin, elini, öptü,
Yorumlar
Haber Yazılımı