Suriyeli sığınmacılar yangın çıkardı, müdahaleye engel oldu
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Ağustos 2022 - Cumartesi 09:35 Bu haber 254 kez okundu
 
Suriyeli sığınmacılar yangın çıkardı, müdahaleye engel oldu
Kayseri’de geri gönderme merkezindeki sığınmacılar, merkezde yangın çıkardı müdahaleyi engelledi. Olay yerine askeri personel gönderildi.
ASAYİŞ Haberi
Suriyeli sığınmacılar yangın çıkardı, müdahaleye engel oldu

Kayseri İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'nde sığınmacılar tarafından çıkartıldığı ileri sürülen yangına yine sığınmacılar müdahale edilmesini engelledi. Ülkelerine geri gönderilmemek için yangın çıkartan ve müdahaleyi engelleyen sığınmacılara askeri personel müdahale etti. Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı ise sığınmacılara askerin müdahale ettiğini paylaştı.

Kayseri-Sivas karayolunun 30'uncu kilometresindeki İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'nde çıkan yangın kısara sürede merkezi kapladı. Geri Gönderme Merkezinde bulunan sığınmacıların, iddiaya göre ülkelerine geri gönderilmemek için yangın çıkardıkları ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerine de yangına müdahale etmelerini engelledikleri belirtildi.

Merkezi kaplayan alevlere müdahale etmek için olay yerine jandarma çağrıldı. Askeri personelin müdahalesiyle birlikte itfaiye ekipleri yangın söndürme çalışması başlattı.

Askeri personelin müdahalesinin ardından itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Suriyeli sığınmacıların yangın çıkarttıkları ve yangına müdahaleye engellemeleri üzerine olay yerine gelen askeri personelin müdahalesi sonrasında yangının söndürüldüğünü ileri sürdü.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Suriyeli, sığınmacılar, yangın, çıkardı,, müdahaleye, engel, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı