MHP BÜNYAN İLÇE BAŞKANINDAN AKŞENER AÇIKLAMASI
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Mart 2022 - Perşembe 17:41 Bu haber 2964 kez okundu
 
MHP BÜNYAN İLÇE BAŞKANINDAN AKŞENER AÇIKLAMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bünyan ziyaretini değerlendirerek; “Akşener, Bünyan’da umduğunu bulamadı” dedi.
SİYASET Haberi
MHP BÜNYAN İLÇE BAŞKANINDAN AKŞENER AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen, Akşener’in Kayseri ziyaretini değerlendirerek; "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün esnaf ve muhtarlarla buluşmak üzere Kayseri’ye geldi. Bünyan ve Tomarza İlçelerine ziyaret gerçekleştiren Akşener’in Bünyan toplantısı Cumhuriyet Halk Partisi Bünyan İlçe Başkanlığı önünde gerçekleşti. İP Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün Bünyan’daki toplantısına yaklaşık 100 kişi katıldı. 50 kişi Genel Merkez ve Kayseri heyeti olmakla birlikte toplamda 150 kişilik bir grupla gerçekleşti. Karşılama ve toplanma yeri olarak aynı cadde üzerinde İP İlçe Başkanlığı olmasına rağmen 100 metre ilerde CHP İlçe Başkanlığı önünde yapıldı. CHP Bünyan İlçe Başkanlığı ‘Hoş geldiniz Sayın Genel Başkanımız’ yazılı pankartla karşılama yaptı. İP Teşkilatının böyle bir pankartı yoktu. Sanki CHP Genel Başkanı ağırlanıyor gibiydi. Gelir gelmez yaklaşık 5 dakika süren sandalye üzerinde konuşma yaptı. Konuşma içeriği Türk Telekom’un satışından kaynaklı 27 milyar TL zarara uğratıldığı ve ‘bu 27 milyar TL’yi hükümet sana çaktı, bize çaktı’ gibi absürt bir ifade kullandı. Bu ifade tepki çekti. Günler öncesinden yapılan duyurularda program içeriğinin esnaf ziyareti olarak tanımlanması esnafta beklenti oluşturdu ancak sadece 4 esnaf ziyareti ile neticelenmesi esnaf tarafından da tepki çekti. Bu 4 esnafın 2’si İP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi, diğer 2’si ise siyasi kimliği bulunmayan normal esnaf idi” dedi.

Öte yandan Akşener’in toplantısına Bünyan’dan 1 muhtarın katıldığı öğrenilirken Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un gerçekleştirdiği ziyarete ise Bünyan İlçesi’nde 46 muhtardan 38’i katılmıştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, BÜNYAN, İLÇE, BAŞKANINDAN, AKŞENER, AÇIKLAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı