MHP’Lİ İNCETOPRAK GENÇLERLE BULUŞTU
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Nisan 2023 - Çarşamba 13:23 Bu haber 253 kez okundu
 
MHP’Lİ İNCETOPRAK GENÇLERLE BULUŞTU
MHP Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, seçim çalışmaları kapsamında gençlere geniş zaman ayırdı. Bir alış veriş merkezine giden İncetoprak, buradaki gençlerle oturdu sohbet etti ve tek tek dinledi.
GÜNDEM Haberi
MHP’Lİ İNCETOPRAK GENÇLERLE BULUŞTU

MHP’li Adnan İncetoprak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gece geç saatlere kadar gençlere ayırdı. İncetoprak, gençlerle bir araya geldiği ziyaretle ilgili olarak, “Tuna Life Alışveriş Merkezindeyiz. Ne demiştik; “Gençlik bizim gözbebeğimiz.” Akşam sohbetlerimize devam ediyoruz. Gençlerimize, bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.  Gece Uyumadan, Gündüz Yorulmadan Geliyoruz Kayseri’m” ifadelerini kullandı.

Esnaf ve mesleki eğitim merkezi ziyaretinde de bulunan İncetoprak, “Gün beraber olma günü. Gün çalışma, mücadele günü.” Yeni Sanayi bölgemizde faaliyet gösteren Uslular Oto Cam’ı ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan değerli dostum Veysel Uslu’ya teşekkür ederiz.  Yeni Sanayi bölgemizde, nitelikli iş gücünün oluşması adına önemli çalışmalarda bulunan, Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi’ndeyiz. Bizleri ağırlayan Merkez Müdürü Ahmet Hakan Alkan ve yönetimine teşekkür ederiz. Durmadan, Yorulmadan Geliyoruz Kayseri’m” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP’Lİ, İNCETOPRAK, GENÇLERLE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı