MHP’NİN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Mart 2023 - Pazartesi 20:29 Bu haber 391 kez okundu
 
MHP’NİN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI
MHP’nin Antalya’daki belediye başkanları toplantısına katılan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, toplantıda, belediyelerinin deprem bölgesine yaptığı yardımlar konusunda bilgiler aktardı.
GÜNDEM Haberi
MHP’NİN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI

MHP Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 3 gün devam eden  “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Genel Seçimler hakkında Belediye Başkanlarına bilgiler verdi.  Antalya’da düzenlenen toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Uzunluoğlu, “İlçemize kazandırdığımız çalışmalarla ilgili Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’e bilgiler sunduk. Ayrıca, belediyemizin deprem bölgesine yaptığı yardımlar konusunda da bilgiler aktardık. Belediye Başkanları toplantımızın, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’nın “Biz kimin, neyi paylaşıp neden kavga ettiğine bakmadan, Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda ezici bir çoğunlukla seçtireceğiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısını arttıracağız” sözlerini hatırlatan Başkan Menduh Uzunluoğlu, “Belediye başkanları olarak bizler de çalışmalarımızı bu yönde hızlandırarak devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP’NİN, BELEDİYE, BAŞKANLARI, TOPLANTISI’NA, KATILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı