MHP SEÇİM STARTINI VERDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Nisan 2023 - Pazartesi 22:13 Bu haber 830 kez okundu
 
MHP SEÇİM STARTINI VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Teşkilatı gelenek haline gelen seçim startını 10 milletvekili adayı, il ve ilçe teşkilatları ile partililerin katılımıyla Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi önünde kurban keserek verdi.
SİYASET Haberi
MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Burada açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşlarımızla birlikte bugün ‘Bismillah’ diyerek yola çıkıyoruz” dedi.

SEÇİM STARTINA İLGİ BÜYÜKTÜ

MHP 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adayları, il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı programla 14 Mayıs tarihinde yapılacak genel seçim çalışmalarına başladı. Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi önündeki programa MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, milletvekili adayları, MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, il yönetim kurulu, ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Buradaki programda 10 milletvekilinin her birinin adına 10 kurban dualarla kesildi. Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesine geçilerek dua edildi.

DUALARLA 10 KURBAN KESİLDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve birinci sıra milletvekili adayı İsmail Özdemir, burada yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları ve kadrosu olarak ülkeye ve Kayseri’ye büyük hizmet noktasında daha da büyüğüne, daha da iyisini yapmaya talip olduklarını söyledi. “Milliyetçi Hareket Partisi her seçim çalışmasını buradan başlatması gelenektir. Her adayımız için burada kurban kesilir” diyen Özdemir, “Birbirinden kıymetli ve değerli arkadaşlarımızla birlikte bugün ‘Bismillah’ diyerek yola çıkıyoruz. Her birimiz gayretli şekilde çalışacağız. Allah utandırmasın” diye konuştu. 

Kayseri’de seçim çalışmalarına ilk start veren siyasi parti MHP oldu. MHP’nin seçim startı verdiği programa ise katılım oldukça fazla idi. Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi önündeki programda MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Kayseri birinci sıra Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, milletvekili adayları ile birlikte burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

“MHP aday belirleme sürecindeki çalışmalarını tamamladı ve seçim takvimine uygun çalışmaları başlattı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili ‘aday belli karar net’ duyurusu ile Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Cumhurbaşkanımızın görevinde devam etmesi noktasında diğer siyasi partilerden çok daha erken ilan etti. 7 Nisan tarihi itibarıyla aday listelerinin kesinleşmesi ile Genel Başkanımızın takdiri, iradeleri ile listede yer alan birbirinden değerli ve kıymetli arkadaşlarımızla bugün Bismillah diyerek yola çıkıyoruz. Her arkadaşımızı kutluyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.

BU BİR GELENEKTİR

“Milliyetçi Hareket Partisi her seçim çalışmasını buradan başlatması gelenektir. Aday listelerinin kesinleşmesi ile birlikte kurban kesilerek çalışmamızı başlatıyoruz. Burada her bir adayımız için her adayımız için kurban kesiliyor. Seçim süresince kazalardan, belalardan ırak bir şekilde, hayırla ve huzurlu çalışmalarımızı tamamlayıp Kayseri noktasındaki inşallah üzerimize düşen sorumluluk yerine getireceğiz. Bundan dolayı buradayız. Kayserili hemşerilerimiz geride bıraktığımız dönemde Milliyetçi Hareket Partisine iki milletvekili görevlendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum.

DUA VE DESTEKLERİNE TALİBİZ

Şimdi 10 milletvekili adayımız ile bütün Kayserili hemşerilimizin huzurunda ve hizmetindeyiz. Kayseri’mize çok güzel, nitelikli Kayseri’ye yakışır daha büyük hizmet için daha da büyüğüne, daha da iyisine talip olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kayserili hemşerilerimizin dua ve desteklerine talibiz.

PROGRAMLARIMIZ TAMAM

Teşkilatımız burada. İl başkanımız burada. Bugün itibarıyla 14 Mayıs tarihine kadar bütün seçimle alakalı yapılacak programlarımız tamamlandı. Plan programı tamam. Bizde milletvekili adayı olarak bu programa uyacağız. Cuma günü milletvekili aday listemizin belirlenmesiyle çalışmalar başladı. Seçimlere en hazırlıklı parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Bunu yapacağımız çalışmalarla Kayserili hemşerilerimiz görecektir.

MHP HER YER OLACAKTIR

Milliyetçi Hareket Partisi her yerde olacaktır. Sokakta olacaktır. Caddede olacaktır. Evde olacaktır. Televizyon ekranlarında olacak, sosyal medyada olacak. Doğru bildiği, hak bildiği Türkiye’nin 100. Yılında gerçekleştirilecek böylesi önemli ve ehemmiyet içeren seçimde aziz milletimizi, Kayserili hemşerilerimizi doğru temsil edebilmek, yetkiyi Cumhur İttifakı adına alabilmek üzere gayretli bir şekilde çalışacaktır.

BAŞARI GRAFİĞİ DAHA DA YÜKSELECEK

Allah izin verirse Kayseri noktasında Milliyetçi Hareket Partisi sürdürebilir başarı grafiğini aynı ivme ile daha yüksek bir şekilde devam ettirecektir. İki gündür milletvekili adaylarımız sahadalar. Bize geri dönüşler var. 14 Mayıs 2023 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi, akşam sandıkları açıldığında seçimin kesin şekilde kazananı olacaktır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, SEÇİM, STARTINI, VERDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı