Milletvekili Çiğdem’i öldüren sığınmacılara dikkat çekti ve ekledi; Vatan borcudur
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Eylül 2024 - Cuma 08:39 Bu haber 284 kez okundu
 
Milletvekili Çiğdem’i öldüren sığınmacılara dikkat çekti ve ekledi; Vatan borcudur
İYİ Parti’nin Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya’da 5 aydır kayıp Çiğdem’in 4 Afganlı tarafından öldürülerek gömülmesi olayı ile ilgili uyarıda bulunarak, “Sığınmacı / kaçak sorununu ülke gündeminden sonsuza dek çıkartmak bir seçenek değil, en önemli vatan borcudur!” dedi.
GÜNDEM Haberi
Milletvekili Çiğdem’i öldüren sığınmacılara dikkat çekti ve ekledi; Vatan borcudur

Konya’da kan donduran olay güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonucu ortaya çıkartıldı. 5 aydır kayıp olan Çiğdem, Afgan uyruklu 4 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ve gömüldüğü belirlendi.

 

Olay ile ilgili sert tepki gösteren İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, “Konya’mızda 5 aydır kayıp olan Çiğdem’in Afgan uyruklu 4 kansız cani tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü ve bir evin bahçesine gömüldüğünü büyük bir öfkeyle öğrendik! Çiğdem kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, fakat kimseye sabır dilemeyeceğim!

 

Çünkü artık Türk milletinin sabır taşı çatlamış, öz yurdunda garipliğe tahammülü kalmamıştır. İnsan olmayı dahi beceremeyen bu vatansız kaçkınlar, toplumsal güvenlik değil aynı zamanda milli beka sorunudur.

 

Daha kaç masum canımızı toprağa vermemiz gerekiyor ki bu gerçek anlaşılsın! Kendi ülkelerinde sıradanlaşan hukuksuzluğu ve haydutluğu Türk yurdunda da devam ettirme hevesinde olan soysuzlara daha ne kadar göz yumulacak? Türk vatandaşların canına kast eden, doğduğu, büyüdüğü toprakları güvensiz hale getiren bu kansızlara sessiz kalmak, suça ortak olmaktır!

 

Şehirlerimizin huzuru, Türk milletinin güvenliği için hemen harekete geçmek ve sığınmacı / kaçak sorununu ülke gündeminden sonsuza dek çıkartmak bir seçenek değil, en önemli vatan borcudur!”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milletvekili, Çiğdem’i, öldüren, sığınmacılara, dikkat, çekti, ve, ekledi;, Vatan, borcudur,
Yorumlar
Haber Yazılımı