MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE 200 KİŞİLİK KATILIM
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Nisan 2023 - Pazartesi 22:47 Bu haber 3803 kez okundu
 
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE 200 KİŞİLİK KATILIM
Milliyetçi Hareket Partisi'ne, İYİ Parti'den ayrılarak katılan 200 kişiye MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP il Başkanı Ahmet Bağçovan tarafından rozetleri takıldı.
GÜNDEM Haberi
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE 200 KİŞİLİK KATILIM

MHP il Başkanlığı'nda düzenlenen rozet takma töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Hayırlara vesile olacağına inandığımız bir gün. Pınarbaşı'dan çok değerli meclis üyelerimiz var. Aynı zamanda şu vakte kadar r başka siyasi partide pulunup artık Başbuğumuzun memleketi olan, ata toprağı olan Pınarbaşı'da yaşayıp, Başbuğumuzun emaneti olan Milliyetçi Hareket'in saflarına katılan, Milliyetçi Hareket'in gücüne güç katacak olan, her birinin varlığından son derece memnuniyet duyduğumuz siz değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi arz etmek istiyorum" dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılanların kıymetli bir duruş sergilediğinin altını çizen Özdemir, "Böylesine yoğun bir gündemin içinde, Türkiye'nin 100. yılını idrak ettiğimiz bir zaman diliminde, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerin hemen öncesinde, biz de Türk milleti için Türkiye için önce ülkem ve milletim diyerek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin çatısı altında Türk milletine hizmet etme noktasında üzerimize ne düşüyorsa biz de varız diyerek bu duşuru sergilediniz. Bu duruş çok kıymetli bır duruştur" diye konuştu.

"Çok şükür Milliyetçi Hareket Partisi'nin çizgisinde 54 yıllık siyasi mücadelesinde hiç bir zaman kırılma olmamıştır" diyerek sözlerine devam eden Özdemir, "Böylesine yoğun şartlar altında Türkiye'de bazı siyasi partilerin bilhassa Cumhur İttifakı karşısında olan siyasi partilerin terör örgütleri ile kol kola girdiği bir dönemde safını ülkesinden milletinden yana belirleyen Milliyetçi Hareketin saflarında buluşan herkesin duruşu örnek bir duruştur. BU gün aramızda Pınarbaşı ve Felahiye'den de partimize katılacak çok değerli isimler var. Sadece bu gün 100'e yakın vatandaşımız meydanda standımıza Cumhuriyet Halk Partisi ve İP'den ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisinin safında bulunmuş oldular" ifadesinde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi'ne katılanlara rozetleri takıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MİLLİYETÇİ, HAREKET, PARTİSİNE, 200, KİŞİLİK, KATILIM,
Yorumlar
Haber Yazılımı