MÜSİAD’DAN PROF. DR. AYKUT ÖZDARENDELİ’YE ÖDÜL
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Mayıs 2022 - Salı 13:20 Bu haber 1780 kez okundu
 
MÜSİAD’DAN PROF. DR. AYKUT ÖZDARENDELİ’YE ÖDÜL
MÜSİAD'ın 32. Kuruluş yıl dönümü kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen "Türkiye’nin Gücü Ödülleri" sahiplerini buldu. Turkovac aşısını geliştiren kıymetli bilim insanımız, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ERAGEM) Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, "Akademinin Gücü Ödülü" ne layık görüldü.
GÜNDEM Haberi
MÜSİAD’DAN PROF. DR. AYKUT ÖZDARENDELİ’YE ÖDÜL

MÜSİAD 32. Kuruluş Yıldönümü Kutladı

32. yılını dolduran MÜSİAD’ın ilk kurulan şubesi olarak yıldönümünü kutladı. Dernek tarafından bu günlere gelmesinde katkı sunan üyelere teşekkür edildi.

Dünyada koronavirus aşısı üreten, dokuz ülkeden biri yapan, küresel salgınla mücadelede umut olan, insanlık tarihine ülkemizin adını yazdıran, Turkovac aşısını geliştiren kıymetli bilim insanımız, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ERAGEM) Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, "Akademinin Gücü Ödülü" ne layık görüldü.

Törende, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ "Basının Gücü Ödülü", Altınay Robot Teknolojileri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay "Dönüşümün Gücü Ödülü", Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek "Girişimin Gücü Ödülü", Altaca Çevre Teknolojileri ve Enerji Üretim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alper Önoğlu "İklimin Gücü Ödülü", Kale Grup Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay "Kadının Gücü Ödülü", LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük "Markanın Gücü Ödülü", Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği Kurucusu Hatice Dilruba "Sosyal Sorumluluğun Gücü Ödülü" ve Tosyalı Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da "Üretimin Gücü Ödülü"ne layık görüldü.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MÜSİAD’DAN, PROF., DR., AYKUT, ÖZDARENDELİ’YE, ÖDÜL,
Yorumlar
Haber Yazılımı