NURSAÇAN İLE KİRACIOĞLU’DA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
tekden site sağı sünnet
Haber
02 Kasım 2021 - Salı 21:12 Bu haber 615 kez okundu
 
NURSAÇAN İLE KİRACIOĞLU’DA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, iş adamları ile düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Birbirleri hakkında sert açıklamalarda bulunan Kayseri OSB’nin görevden uzaklaştırılan Başkanı Tahir Nursaçan ve Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Başkanı Bekir Kiracıoğlu’da toplantıya katıldı.
EKONOMİ Haberi
NURSAÇAN İLE KİRACIOĞLU’DA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, iş adamları ile düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Birbirleri hakkında sert açıklamalarda bulunan Kayseri OSB’nin görevden uzaklaştırılan Başkanı Tahir Nursaçan ve Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Başkanı Bekir Kiracıoğlu, Kayseri OSB'nen en son seçiminde aday olan iş insanı Ahmet Hilmi Kürtüncü toplantıya katıldı.

Kayseri OSB’de 26 Kasım tarihinde eski yönetiminin yargılanacağı ilk duruşma öncesinde görevden uzaklaştırılan yönetim ile OSB’ne Sahip Çık Platformu arasında sert açıklamalar yaşanmıştı. Nursaçan ile Kiracıoğlu arasında karşılıklı ağır suçlamaların yaşandığı açıklamalar devam ederken Başkan Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde beklenmedik bir toplantı oldu.

Başkan Büyükkılıç, yapılan toplantı ile ilgili paylaşımda bulunarak, “Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi önceki dönem Başkanı Tahir Nursaçan, iş adamlarımız Ahmet Hilmi Kürtüncü ve Bekir Kiracıoğlu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik. Biz Kayserimizi seviyoruz, daha da iyi noktalara gelmesi için el birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayinin ve ticaretin kalbi olan Kayserimizde her zaman sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her Şey Kayseri İçin” ifadelerini kullandı.

Bu görüntü ve açıklama ise, Nursaçan ile Kiracıoğlu arasında yapılan istişare toplantısı ile ‘Barıştırıldılar mı?’ sorusunu akla getirdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: NURSAÇAN, İLE, KİRACIOĞLU’DA, İSTİŞARE, TOPLANTISINA, KATILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı