ÖĞRENCİLERLE MESLEK SEÇİMİ SÖYLEŞİSİ YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
31 Mayıs 2023 - Çarşamba 20:59 Bu haber 347 kez okundu
 
ÖĞRENCİLERLE MESLEK SEÇİMİ SÖYLEŞİSİ YAPTI
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı tarafından imzalanan protokol kapsamında okullarda öğrencilerle bir araya geldi, meslek seçimi konusunda söyleşi yaptı.
GÜNDEM Haberi
ÖĞRENCİLERLE MESLEK SEÇİMİ SÖYLEŞİSİ YAPTI

Kayseri Ülkü Ocakları’ndan yapılan açıklamada, “Ülkü Ocakları EKV Kayseri İl Başkanlığı olarak Mili Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol kapsamında "Meslek Seçimi" adlı söyleşimizi Ülkü Ocakları EKV Kayseri İl Başkanı Ali Çelik Beyefendi'nin de katılımlarıyla, Çetin Deniz beyefendinin sunumuyla Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesinde gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Mehmet Yaşar Beyefendi, öğretmenlerimiz ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öte yandan Ülkü Ocakları EKV Kayseri İl Başkanlığı olarak, yine protokol kapsamında Bahçelievler Anadolu Lisesi'nde seminerimizi Erciyes Üniversitesinden Mustafa Karakuş Beyefendi'nin "Sporun Önemi" konulu seminerimizi gerçekleştirdik” denildi.

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, öğrencilerle söyleşisinde, meslek seçimi konusunda neler dikkat etmeleri gerektiği ve geleceğin mesleklerinin ne olacağı ile ilgili bilgiler aktardı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖĞRENCİLERLE, MESLEK, SEÇİMİ, SÖYLEŞİSİ, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı