OP. DR. EMRE YURDAKUL: ORTOPEDİDE AMERİKA’YLA EŞ DEĞER DURUMDAYIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Mart 2022 - Perşembe 12:35 Bu haber 633 kez okundu
 
OP. DR. EMRE YURDAKUL: ORTOPEDİDE AMERİKA’YLA EŞ DEĞER DURUMDAYIZ
Sağlık turizminde son yıllarda ülke olarak ulaştığımız seviye, büyük dikkat çekerken Kayseri System Hospital doktorlarından Op. Dr. Emre Yurdakul da memnuniyet yaratan bir açıklamaya imza attı.
SAĞLIK Haberi
OP. DR. EMRE YURDAKUL: ORTOPEDİDE AMERİKA’YLA EŞ DEĞER DURUMDAYIZ

Ortopedi sahasında Avrupa’dan ileri olduklarını Amerika ile de eş değer seviyede bulunduklarını dile getiren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Emre Yurdakul, “Yeni nesil ortopedi imkânları ve gelişmiş teknolojilerle kliniğimizde en üst düzeyde ameliyatlara imza atmaktayız; özellikle uyguladığımız mikrocerrahi yöntemler, kullandığımız dünya markası ekipmanlar ve kadro kalitemizin katkısıyla hastalarımızı çok kısa sürelerde tedavi ediyor ve sağlığına kavuşturuyoruz.” dedi.

Dünyanın birçok ülkesinden hastalarının bulunduğunu ve bu sayının her geçen gün arttığını vurgulayan Op. Dr. Emre Yurdakul, “Kliniğimizde artroskopik omuz, diz, kalça, ayak bileği, omurga ameliyatları ve protezler; en çok yaptığımız uygulamalar arasında yer alıyor. Bulunduğumuz coğrafyanın dışından bize ulaşan ve tedavi olan her hasta ülkesine döndüğünde onlarca kişiye deneyimlerini, modern sağlık sistemimizi ve ekip kalitemizi anlatıyor, böylece yeni hastalarımızı da ağırlamaya başlıyoruz, sonuç olarak Kayseri’nin ve ülkemizin tanıtımına da elimizden geldiğince katkı sağlamış oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: OP., DR., EMRE, YURDAKUL:, ORTOPEDİDE, AMERİKA’YLA, EŞ, DEĞER, DURUMDAYIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı