Özdağ’dan Özhaseki’ye: 22 senedir siz ne yapıyordunuz
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Aralık 2023 - Cuma 08:56 Bu haber 402 kez okundu
 
Özdağ’dan Özhaseki’ye: 22 senedir siz ne yapıyordunuz
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Marmara’da olası depremin yakın olduğunu açıklayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye tepki gösterdi
GÜNDEM Haberi
Özdağ’dan Özhaseki’ye: 22 senedir siz ne yapıyordunuz

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında deprem polemiği yaşanıyor.

Bakan Özhaseki, İstanbul’da depreme hazırlık amacıyla yapıların güçlendirilmesi yönünde başlatılan çalışmayı bir televizyon programında anlattı ve önemli uyarılarda bulundu. Bakan Özhaseki,  “Marmara'da deprem bekleniyor. Uzmanlar süre doldu diyor, 7,3 büyüklüğünde deprem bekleniyor. Aralıklar bu şekilde gidecekse süre dolmuş gözüküyor” dedi. Bakan, bu anlamda yapılan çalışymaların hızlandırılması gerektiğini ve vatandaşında yapılan yeni düzenleme konusunda destek istedi.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu açıklamalara tepki gösterdi. Özdağ, “Sayın Bakan, bu gece İstanbul’da 19 milyon İstanbullu bu bilgi ile yatağa girecek. Madem süre doldu, 22 senedir siz ne yapıyordunuz?” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Özdağ’dan, Özhaseki’ye:, 22, senedir, siz, ne, yapıyordunuz,
Yorumlar
Haber Yazılımı