ÖZDEMİR: PINARBAŞINA YAPILAN HİZMETLER GÖZDOLDURUYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Ocak 2022 - Pazar 11:38 Bu haber 1955 kez okundu
 
ÖZDEMİR: PINARBAŞINA YAPILAN HİZMETLER GÖZDOLDURUYOR
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, beraberindeki bir heyetle Pınarbaşı İlçesine çıkarma yaptı. Özdemir, Pınarbaşı ilçesine yapılan hizmetler göz dolduruyor ve örnek teşkil ediyor. Başkanımız Menduh Uzunluoğlu’nu özverili çalışmalarından ötürü kutluyorum dedi.
GÜNDEM Haberi
ÖZDEMİR: PINARBAŞINA YAPILAN HİZMETLER GÖZDOLDURUYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uzunluoğlu MHP heyetine ilçeye yapılan çalışmalar, yatırım programına alınan projelerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, hafta sonu Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu ile Pınarbaşı İlçe Başkanımız Kadir Akbaş’ı ziyaret ederek, önümüzdeki dönemde ilçemiz ve il genelinde yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Başkanımız Sayın Menduh Uzunluoğlu ile İlçe Başkanımız Sayın Kadir Akbaş’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Pınarbaşı ilçemize yapılan hizmetler göz dolduruyor ve örnek teşkil ediyor. Burada şahsında Başkanımız Menduh Uzunluoğlu’nu özverili çalışmalarından ötürü kutluyorum dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir, İl Başkanımız Adnan İncetoprak ve il yöneticilerimle Pınarbaşı Belediye Başkanımız Memduh Uzunluoğlu ile Başbuğumuzun memleketi Pınarbaşı’mızda İlçe Teşkilatımızı ziyaret ettik. Ziyarette hem belediye Başkanımızdan hemde ilçe başkanımızdan faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZDEMİR:, PINARBAŞINA, YAPILAN, HİZMETLER, GÖZDOLDURUYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı