Özhaseki: Cumhurbaşkanımız 54 milyar TL'lik bir açılış yapacak
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Temmuz 2022 - Perşembe 17:29 Bu haber 951 kez okundu
 
Özhaseki: Cumhurbaşkanımız 54 milyar TL'lik bir açılış yapacak
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Temmuz Cumartesi günü Kayseri'ye programı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Özhaseki, programla ilgili verdiği bilgi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaklaşık 54 milyar TL'lik bir açılış yapacağını söyledi.
SİYASET Haberi
Özhaseki: Cumhurbaşkanımız 54 milyar TL'lik bir açılış yapacak

Partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına Cumhurbaşkanının programı ile ilgili bilgiler veren AK Partili Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri için hayal olan hızlı trenin temel atma törenini de yapacağını duyurdu.

Özhaseki, şu bilgileri veidi; “Kayseri’de Cumartesi günü bizim için tarihi bir gün olacak. Çünkü bir taraftan yaklaşık 30 milyarlık bir açılış yapılmış olacak bir taraftan da yıllardır konuştuğumuz, Kayseri’nin en büyük projesi olarak bahsettiğimiz Kayseri - Ankara arasındaki hızlı trenin temel atma töreni yapılmış olacak. Bunun da mali değeri 23 milyar TL civarında. Allah nasip ederse o gün meydanda kamu kurumlarına ait yapılmış olan 5.2 milyarlık bir açılış var. Yani Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Çevre Şehircilik Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı gibi bakanlıklarımızın Kayseri’de son 1.5 yıl gibi bir süre içerisinde yapmış oldukları toplam hizmetlerin miktarı 5.2 milyar TL. Belediyelerimizin açılışları var, onların toplamı da 4.4 milyar TL. Bir de özel sektörün gerek 1. Organize Sanayi’de, gerek serbest bölgede, gerek İncesu ve Mimarsinan Organize Sanayi’lerinde yapmış oldukları 19.7 milyar TL’lik tesis var. Orada çok büyük tesisler var. Toplamda bunlar 30 milyar TL’yi buluyor. Yaklaşık söylüyorum çünkü hala bazı bakanlıklarımızdan bizim yaptığımız hizmetler var gibi bir takım rakamlar geliyor. İçinde fazla olanları ya da 2 kere yazılanları temizlemeye çalışıyoruz ki 2 kere yazılmasın diye. Bundan dolayı yaklaşık diye söylüyorum. 30 milyar TL’lik açılış var” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Özhaseki:, Cumhurbaşkanımız, 54, milyar, TL'lik, bir, açılış, yapacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı