ÖZKAYA: KRAL ÇIPLAK DİYENLERİN ARASINA ERSOY’DA KATILD!
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Nisan 2022 - Perşembe 16:47 Bu haber 973 kez okundu
 
ÖZKAYA: KRAL ÇIPLAK DİYENLERİN ARASINA ERSOY’DA KATILD!
Deva Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya, MHP Milletvekili Baki Ersoy’un açıklamalarını değerlendirerek, “Kral çıplak diyenlerin arasına Ersoy’da katıld!” dedi.
SİYASET Haberi
ÖZKAYA: KRAL ÇIPLAK DİYENLERİN ARASINA ERSOY’DA  KATILD!

DEVA Partibi İl başkanı Metin Özkaya, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Milletvekilimiz Baki Ersoy, şehrimizde katıldığı bir televizyon programında, TÜİK’in açıkladığı rakamların gerçekle uyuşmadığını işaret edip hayat pahalılığından yakınmış, zamların milletimizin belini büktüğünü ve görmezden gelinemeyeceğini ifade eden “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz.” sözleri ile kral çıplak diye haykıranların arasına katıldı.

Görüyoruz ki “Kral Çıplak” demeye kimsenin cesaret edemediği dönemlerin artık net bir şekilde geride kaldığını ve AKP-MHP kanadında geminin su almaya başladığı apaçık bariz bir şekilde ortadadır. Vekil Baki Ersoy bu konu ile ilgili az bile söylemiş olup, daha söylenecek çok şeyin olduğunu ancak onları söylemeye de gücünün yeteceğini düşünmemekteyim. Zira kendisi de bu işin buralara kadar geleceğini çok iyi bilmektedir. Kullanabilecek tek bir kozu vardı onuda kamuoyu önünde kullanmış oldu ancak unutulmamalıdır ki zamanında söylenmeyen sözlerin bu halk nazarında geçerli bir nezdinin olduğunu düşünmemekteyim. Partimiz kurulmadan önce liderimiz Ali Babacan tarafından sert bir şekilde eleştirilerek dile getirilen ekonomi alanındaki gerçekler, partimizin kuruluşundan bu zamana devam etmektedir. Ortaya sunulan verilerin gerçeği yansıtmadığını mutfaktaki yangının giderek büyüdüğünü, bu memleketin vatandaşlarının her geçen gün refah seviyesinin koşarcasına azaldığını korkmadan, çekinmeden dile getirdik ve hala da dile getirmeye devam etmekteyiz. Tencerede tabir-i caizse aş yerine taş kaynadığı bu dönemlerde, sayın vekilin şahsını olmasa da sözlerini canı gönülden desteklemekteyim. Bu milletin yanında olan, geçte olsa yanlışları görüp, hizmet ettiği bu memlekete gerçekleri haykırarak bir nebze faydası dokunursa ne mutlu bize. Şunu da unutmamak lazım ki Cumhur İttifakı’nın ortakları AKP-MHP içerisinde bu rahatsızlıkları dile getiremeyen; içinde bulundukları yapının baskısından dolayı konuşamayan nice vekiller, nice yöneticiler vardır. Eminim ki onlardan da ses edenler yakın bir zamanda tek tük olmaktan çıkıp toplu bir şekilde bu rahatsızlığı dile getirmeye başlayacaklardır. Daha büyük kopuşlar yaşanacaktır. Nede olsa onlar için artık kara gözüktü ancak, biliyorlar ki gemi çoktan su almakta ve o karaya ulaşamayacaklar. Halk önüne gelen ilk sandıkta gereken cevabı net bir şekilde ortaya koyacaktır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZKAYA:, KRAL, ÇIPLAK, DİYENLERİN, ARASINA, ERSOY’DA, , KATILD!,
Yorumlar
Haber Yazılımı