SEDAT KILINÇ: İNKAR EDERSEK MİLLETİ KANDIRMIŞ OLURUZ
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Nisan 2022 - Perşembe 17:27 Bu haber 921 kez okundu
 
SEDAT KILINÇ: İNKAR EDERSEK MİLLETİ KANDIRMIŞ OLURUZ
MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa eden iş insanı Sedat Kılınç. Katıldığı bir televizyon programında istifasını anlattı ve “TÜİK açıkladığı rakamların gerçek enflasyon olmadığını hepimiz biliyoruz. Bunu inkar edersek milleti kandırmış oluruz” dedi.
SİYASET Haberi
SEDAT KILINÇ: İNKAR EDERSEK MİLLETİ KANDIRMIŞ OLURUZ

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un bir programda ‘Zamlar bu milletin belini büküyor’ ifadeleri ve TÜİK’in enflasyon rakamları ile ilgili değerlendirme yapmasının ardından partisi ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etmişti. Kayseri’de bu kararın ardından Ersoy’a destekler başlarken MHP Kocasinan belediye Meclis Üyesi iş insanı Sedat Kılınç’ta Ersoy’a destek verdi ve partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Bugün de istifası ile ilgili bir haber programına bağlanan Kılınç, istifası ile ilgili açıklamasında, şunları söyledi;

“Ülkemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren birisiyim. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarının gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz. Bunu dile getirmemiz gerekir. Bunu inkar edersek milleti kandırmış oluruz. O nedenle milleti kandırmanının doğru olmadığını düşünerek, bizim sorumlu olduğumuz tek mecra milletimiz. O yüznden milletimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirerek bu eleştirelere devam edeceğiz. Baktık partimizin bizi iphraçla sevk etmeden bizde istifa dilecekçemizi verilim dedik. Dün sosyal medyadan bugünde yazılı istifa ettim.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: SEDAT, KILINÇ:, İNKAR, EDERSEK, MİLLETİ, KANDIRMIŞ, OLURUZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı