PANASONİC'İN 3 ÇİPLİ DLP PROJEKTÖRLERİYLE GÖZ ALICI PARLAKLIK
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Ekim 2021 - Perşembe 18:06 Bu haber 597 kez okundu
 
PANASONİC'İN 3 ÇİPLİ DLP PROJEKTÖRLERİYLE GÖZ ALICI PARLAKLIK
Panasonic projektörler, empresyonist şaheserleri göz alıcı bir şekilde sergiliyor
TEKNOLOJİ Haberi
PANASONİC'İN 3 ÇİPLİ DLP PROJEKTÖRLERİYLE GÖZ ALICI PARLAKLIK

Panasonic projektörler, Çek Cumhuriyeti'ndeki Prag Forum Karlin'de Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir başlıklı sürükleyici bir sergide en önemli empresyonistlere ait sanat eserlerini inanılmaz 4K renkler ve benzersiz ayrıntılarla sunuyor. Bu şaheserler, 28 Panasonic projektör sayesinde dönemlerine ait müzikler eşliğinde salonun etrafındaki dört yüksek duvarı, mekânın ortasındaki iki dev bloku ve ziyaretçilerin ayaklarının altındaki zemini bile dolduruyor.

 Bunun yapılabilmesi için 2000 m2'den geniş bir alanda ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak uygun maliyetli ve esnek bir çözüm bulmak gerekiyordu. AV Media Events, güçlü ışık çıkışı ve çözünürlüğü nedeniyle Panasonic projektörleri tercih etti. Gereken inanılmaz ölçeği ve ayrıntılı içeriği elde etmek için geliştirilen teknik çözüm, farklı projektörlerden alınan görüntüleri WUXGA ile 4K+ arasında çözünürlük ve 10.000-30.000 lümen arasında değişen parlaklık ile senkronize ediyor.

 AV Media Events CEO'su Jan Kubinec, şunları söyledi: “Panasonic'in 3 Çipli DLP Projektörlerini tercih etmemizin sebebi, sanatçıların eserlerine hayat vermek için en iyi renk reprodüksiyonuna sahip olmalarıydı. Bu yüksek parlaklıklı modeller aynı zamanda geniş bir ekran boyutunda zeminden tavana gölgesiz bir projeksiyon oluşturmamızı sağlayan çeşitli UST lenslerin dahil olduğu olağanüstü lens serisini sundu.”

Etkinlik Yapımcısı Serge Grimaux şunları söyledi: “Burada kullandığımız ve gürültü veya aşırı ısıyla dikkat dağıtmayan inanılmaz Panasonic ekipmanları sayesinde bu başarılı görsel etkinliği gerçekleştirebileceğimiz ve en önemlisi diğer ülkelere de taşıyabileceğimiz benzersiz bir çözüm yarattık.”

 Tüm sergi 3-4 saat gibi kısa bir süre içinde kurulup kaldırılabilir özellikte. Bu da gösteriyi dünyanın dört bir yanına taşıma esnekliğini sunuyor. Panasonic, daha kalıcı kurulumlar ve diğer iç mekân uygulamaları için çok çeşitli 1 Çipli DLP ve LCD projektörler de sunuyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PANASONİC'İN, 3, ÇİPLİ, DLP, PROJEKTÖRLERİYLE, GÖZ, ALICI, PARLAKLIK,
Yorumlar
Haber Yazılımı