Peli Kayseri’de Ustalarıyla Biraraya Geldi
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Haziran 2022 - Cuma 16:10 Bu haber 3079 kez okundu
 
Peli Kayseri’de Ustalarıyla Biraraya Geldi
Peli hem ustalara hem de bayilerine özel hayata geçirdiği, uzun yıllardan beri sürdürdüğü Sadakat Programı’nı tüm Türkiye genelinde daha çok ustaya tanıtmak ve duyurmak amacı ile farklı bir organizasyona imza attı. Ustaları ziyaret için dördüncü durak Kayseri oldu.
GÜNDEM Haberi
Peli Kayseri’de Ustalarıyla Biraraya Geldi

Türkiye genelindeki toptancı bayileri ile birlikte en çok puan toplayan ustaları kendi şehirlerinde ziyaret eden Peli, ustalarına hediyelerini yüz yüze vermeyi tercih etti.

Malatya ve Trabzon, Konya’dan sonra Kayseri’de ustalarıyla bir araya gelen Peli, buluşmayı Kayseri  Toptancı Bayisi Yıldız Yapı’nın Showroom’unda gerçekleştirdi. Peli, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen organizasyonda Peli, ustalarla bir arada olma fırsatı yakaladı. Peli çalışanları, ustalarla sohbet ederek onları daha yakından tanıma imkanı buldu ve ustaların sorularını yanıtladı. 

Ustalar ve bayilerine özel hayata geçirdiği Sadakat Programı ve Pelipuan hakkındaki yeniliklerle ilgili tüm bilgileri de paylaşan Peli, en çok puan toplayan ustalara hediyelerini de elden teslim etti.

İç Anadolu Bölge Müdürü Emre Oyanık, İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş, Bölge Uzmanı Fatih Gülgün, Bayi Geliştirme Uzmanı Resul Aksoy, Yıldız Yapı Toptancı Bayi sahibi ve ustaların katılımı ile gerçekleşen etkinlikte amaç Peli puan hediye sistemini anlatmak, hediye hak edişi olan ustaları tanımak ve onlarla bir araya gelmek.

Ustalara yönelik konuşma yapan İç Anadolu Bölge Müdürü Emre Oyanık ‘’Peli ustasının uygulama yaptığı zaman aldığı bir hediye puan var, döşemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşarsa çözüm ortağı var. Peli ustaları hiçbir zaman sahipsiz değil. Onların arkasında Peli gücü var’’ dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Peli, Kayseri’de, Ustalarıyla, Biraraya, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı