Şampiyonun adı belli; Ya Fenerbahçe ya da Galatasaray
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Ocak 2024 - Salı 08:15 Bu haber 2162 kez okundu
 
Şampiyonun adı belli; Ya Fenerbahçe ya da Galatasaray
Süper Lig’de lider Fenearbahçe ve aynı puanla takipçisi Galatasaray, en yakın takipçisi üçüncü sıradaki takımla arasındaki puan farkını 23’e çıkardı.
SPOR Haberi
Şampiyonun adı belli; Ya Fenerbahçe ya da Galatasaray

Trendyol Süper Lig’de 23. Hafta geride kalırken, Fenerbahçe ve Galatasaray 60 puana sahipler ve ligde şampiyon iki takımdan biri olacağına kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

 

 

Süper Lig’de 23. Hafta maçları tamamlandı ve 24. Hafta maç programı belli oldu. Fenerbahçe averaj ile ligdeki liderliğini 60 puanla sürdürüyor. Galatasaray ise Fenerbahçe’yi aynı puanla takip ediyor.

 

 

Ligde üçüncü sırada bulunan Trabzonspor ile ilk iki sırada yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray ile aralarındaki puan farkı 23 oldu. Adeta Fenerbahçe ile Galatasaray, ligdeki diğer takımlardan koptu ve lig dışında farklı bir heyecan yaşatıyor futbolseverlere.

 

 

Traszonspor’un en yakın takipçisi ise 36 puan ile Beşiktaş, 35 puanla Rizespor ve 34 puanla Antalyaspor bulunuyor.

 

Ligin son sırasında ise 11 puanla İstanbulspor yer alıyor. Ligin zirvesi ile ligin en alt sırasında yer alan takımlar arasındaki puan farkı ise 49. Ligin 19. Sırasında yer alan Konyaspor ise 21 puanı var. Lider takım ile arasındaki puan farkı ise 39.

 

 

Ligdeki takımlar arasında puan farkı, ligde ilk iki sırasındaki Fenerbahçe ile Galatasaray’ın diğer takımlarla arasında oluşan puan farkı edate başlarını alıp zirvede yer almaları ise Türkiye’de futbol kalitesini sorgulanmasına neden oldu.

 

 

Futbolseverler, oluşan puan farkı, şimdiden ligde şampiyonun kim olacağını sorusunun iki takım üzerinde netleşmesinin ligde heyecan bırakmadığı gibi ligdeki takımlar arasındaki kalite farkının futbolun geldiği ve iyi olmadığını gösteren bir sonuç olarak yorumluyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şampiyonun, adı, belli;, Ya, Fenerbahçe, ya, da, Galatasaray,
Yorumlar
Haber Yazılımı