SARIZ YENİ ÇEHRESİYLE AYAĞA KALKACAK
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Şubat 2023 - Çarşamba 21:19 Bu haber 236 kez okundu
 
SARIZ YENİ ÇEHRESİYLE AYAĞA KALKACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, deprem sonrasında yıkılan ve ağır hasar gören binaların bulunduğu Sarız’ın yeni çehresiyle ayağa kalkacağını söyledi.
GÜNDEM Haberi
SARIZ YENİ ÇEHRESİYLE AYAĞA KALKACAK

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki ayrı deprem sonrasında 11 ilde yıkım ve can kayıpları yaşanmıştı. Kayseri’de de hissedilen deprem sonrasında Sarız ilçesinde bazı binalar yıkılırken ağır hasar gören yapılar oluştu. Bölgeye ilk olarak giden ve incelemelerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız ilçesinin afet kapsamına alınmasını ve buradan oluşan zararların giderilmesiyle ilgili açıklama yapmıştı. Sarız ilçesinin durumu ile ilgili olarak başta Çevre Şehircilik ve İklim değişikli Bakanlığı olmak üzere bilgi aktaran Özdemir, Sarız ilçesinin talep ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmaların başlamasını sağladı.

Sarız’da ağır hasarlı yapıların yıkımı ile ilgili de başlatılan çalışmalar sonrasında değerlendirmede bulunan Özdemir, “Yaşadığımız asrın felaketi karşısında Allah’a hamdolsun devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşımızın yanındadır. Yaralarımızı en kısa sürede saracak, Sarız’da yıkılan yahut ağır hasar gören tüm yapıları yenileyeceğiz. Sarız en güzel ve yepyeni yeni çehresiyle ayağa kalkacak” dedi.

MHP ve Ülkü Ocaklarının yaptığı yardımlarla ilgili de bilgi veren Özdemir, “Devletimizin tüm imkan ve kudretiyle yaralarımızı sarma sürecinde milletimizle el ele vererek, milli dayanışma şuuruyla Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın yardımı ve lütfüyle bugünleri de aşacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SARIZ, YENİ, ÇEHRESİYLE, AYAĞA, KALKACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı