“Sizin Çocuklarınız Olsa Elinizden Geleni Yapmaz Mıydınız”
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Temmuz 2024 - Salı 17:54 Bu haber 659 kez okundu
 
“Sizin Çocuklarınız Olsa Elinizden Geleni Yapmaz Mıydınız”
Anadolu Gençlik Derneği Kocasinan ilçesi Erkilet mahallesindeki öğrenciler tek ses olarak basın açıklaması yaptı. Açıklamayı grup adına öğrencilerden Ömer Çetinkaya yaptı.
GÜNDEM Haberi
“Sizin Çocuklarınız Olsa Elinizden Geleni Yapmaz Mıydınız”

Ömer Çetinkaya, “Gazze’de 7 Ekim’den beri devam eden soykırım dolayısı ile toplandık. O tarihten bu yana yaklaşık 50 bin şehit verildi. Bunun yaklaşık 16 bini çocuk. 100 bin de yaralı var. Ve her geçen saat bu sayılar artmaya devam ediyor. Yani biz burada şu an bu açıklamayı yaparken bile bu sayılar artmaya devam ediyor! Çocuklar olarak burada toplandık. Oyun oynamak için değil. Oyunu bozmak için buradayız! Bizim ellerimiz kalem tutarken, kitap tutarken, play station  tutarken,  Gazzeli çocukların elleri anne babasının parçalanmış bedenlerini tutmasın diye, Gazzeli çocukların elleri, elleri olsun diye! Gazzeli çocuklara Türkiye’nin anne babaları destek olsun, çocukları da destek olsun diye! Bugün buradan diyoruz ki : Çocuklar farkında, zafer yakında! Ey büyüklerim, ey yöneticilerim; Orada yaşayanlar sizin çocuklarınız olsa elinizden geleni yapmaz mıydınız? Hesap yapar mıydınız çocuklar ölürken? Bakın biz çocuklar bile haykırıyoruz: Çocuklar meydanda, zafer yakında!” dedi.

Ömer Çetinkaya, “Şimdi “oyun” zamanı: Bu oyunda alışveriş yaparken paralarımız hiçbir zaman zalimlere gitmeyecek! Bu oyunda, ümmetin bütün çocukları Mescid-i Aksa’nın bahçesinde özgürce oynayacak. Bu oyunda oyun yok, oyunu bozmak var! Şimdi biz çocuklar haykırıyoruz ve diyoruz ki: Biz oyuna değil, bozmaya geldik!” ifadelerini kullandı.

Program Erkilet mahallesinde öğrencilerin yürüyüş yapmasının ardından son buldu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: “Sizin, Çocuklarınız, Olsa, Elinizden, Geleni, Yapmaz, Mıydınız”,
Yorumlar
Haber Yazılımı