SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER PROJESİ SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI
tekden site sağı sünnet
Haber
02 Mart 2022 - Çarşamba 19:16 Bu haber 3228 kez okundu
 
SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER PROJESİ SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi kapsamında; Okullararası Yıldızlar İl Seçmelerine Kayseri Emniyetspor Kulübü olarak katılım sağlandı.
SPOR Haberi
SOKAKTAN MADALYAYA UZANAN ELLER PROJESİ SPORCULARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi kapsamında; 23-25 Şubat 2022 tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Okullararası Yıldızlar İl Seçmesine Kayseri Emniyetspor Kulübü olarak 18 sporcu ve 2 antrenör ile katılım sağlandı. 8 sporcu birincilik derecesi ile altın madalya, 3 sporcu ikincilik derecesi ile gümüş madalya, 3 sporcu da üçüncülük derecesi ile bronz madalya olmak üzere toplam 14 madalya kazanıldı.

Okullararası Yıldızlar İl Seçmesine dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Ayrıca proje kapsamında 07-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen 9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasına Kayseri Emniyetspor Kulübü olarak 5 sporcu ve 1 antrenör ile katılım sağlanmış olup, 1 sporcu ise üçüncülük derecesi ile bronz madalya kazandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SOKAKTAN, MADALYAYA, UZANAN, ELLER, PROJESİ, SPORCULARINDAN, BÜYÜK, BAŞARI,
Yorumlar
Haber Yazılımı