Süper Kupa Maçı iptal edil mi? Kulüpler geri adım atmadı
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Aralık 2023 - Cuma 20:01 Bu haber 2460 kez okundu
 
Süper Kupa Maçı iptal edil mi? Kulüpler geri adım atmadı
Suudi Arabistan’daki Süper Kupa Maçı öncesi kriz yaşanıyor. Kulüpler geri adım atmıyor! Süper Kupa iptal olabilir
SPOR Haberi
Süper Kupa Maçı iptal edil mi? Kulüpler geri adım atmadı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın oynanıp oynanmayacağına yönelik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapılan toplantıdan devam kararı çıktığı ifade edilmişti. Son gelen bilgilere göre; Galatasaray cephesi, Atatürk tişörtleriyle maça çıkılmasına izin verilmemesi halinde maça çıkmama kararı aldı. İşte detaylar...

Yaşanan krizle ilgili olarak TGRT Haber sitesinde yer alan haberde maçın iptal edilebileceği ifade edildi. İşte o haber…

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin bu akşam Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde Suudi yetkililerin aldığı kararlar iki kulübü harekete geçirmişti.

KULÜP BAŞKANLARI VE TFF TOPLANTISI BAŞLADI

 

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. TFF'nin konakladığı otele gelen kulüp başkanları, TFF yetkilileri ile son durumla alakalı toplantı gerçekleştirildi.

 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, otele girişinde bir açıklama yapmazken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Çağırdılar geldik. Gerekirse çıkışta bir açıklama yapacağız" dedi.

MAÇ OYNANACAK DENİLMİŞTİ

 

TFF ile kulüp yöneticilerinin görüşmesi sonrası maçın oynanması kararı çıktığı ifade edilmişti.

 

Alınan kararda, "Karşılaşma öncesi İstiklal Marşı okunacak, şehitler için saygı duruşu olacak, stadyumda Türk bayraklarıyla ilgili sorun yok ve "Memleketim" gibi yerli şarkılar çalacak" denildi.

TİŞÖRT VE PANKARTLARA ONAY ÇIKMADI

 

Kulüplerden gelen ve akışta olmadığı gerekçesiyle reddedilen pankart ve tişörtlere onay çıkmadı.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE GERİ ADIM ATMIYOR!

 

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri henüz otelden çıkış yapmadı. Sarı-kırmızılılar, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve kabul edilmezse maça çıkmayacak.

 

Fenerbahçe'nin de aynı görüşte olduğu belirtiliyor.

MAÇ İPTAL EDİLEBİLİR!

 

Maçın iptal edilme ihtimali her geçen dakika artıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Süper, Kupa, Maçı, iptal, edil, mi?, Kulüpler, geri, adım, atmadı, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı