TEKDEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ GAZİLERLE BULUŞTU
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Şubat 2022 - Çarşamba 20:51 Bu haber 1323 kez okundu
 
TEKDEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ GAZİLERLE BULUŞTU
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ile Tekden Koleji tarafından düzenlenen etkinlikte gazilerle öğrenciler sohbette buluştu.
GÜNDEM Haberi
TEKDEN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ GAZİLERLE BULUŞTU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, programla ilgili yaptığı paylaşımda, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi olarak  Özel Tekden Koleji Ortaokul öğrencilerimizle Vatan sevgisi, Şehitlik ve Gazilik hakkında  sohbet ettik. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve geleceğimizin umutları olan öğrencilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Tekden Koleji’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ile yürütülen Erciyes Dağı Ace Oteli önünde yarın saat 11.00'de gerçekleştireceğimiz 120 Vatan Sevgisi etkinlikleri kapsamında Özel Tekden Ortaokulumuzda gazilerimizi öğrenme arkadaşlarımız ile buluşturduk. Dernek Başkanımız Sayın Ali Yavuz bey'e ve diğer gazilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TEKDEN, KOLEJİ, ÖĞRENCİLERİ, GAZİLERLE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı