TEMİZLİK BU İŞİN OLMAZSA OLMAZI
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Şubat 2023 - Pazartesi 21:12 Bu haber 266 kez okundu
 
TEMİZLİK BU İŞİN OLMAZSA OLMAZI
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesinde vatandaşların hijyeni için görev yapan temizlik personelini ziyaret ederek; “Temizlik bu işin olmazsa olmazı. Bize yakışan dayanışma, bize yakışan birlik ve beraberlik ve kardeşlik içerisinde bu güzel insanların acısını hafifletecek gayretlerin içerisinde olmaktır” dedi.
GÜNDEM Haberi
TEMİZLİK BU İŞİN OLMAZSA OLMAZI

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen iki depremin ardından, başta Kayseri Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerinin deprem bölgesine destekleri tüm hızıyla sürüyor. Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta inceleme yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve genel müdürler olmak üzere üst düzey bürokratlar ile birlikte Kayseri temizlik ekibine ziyarette bulundu. Başkan Büyükkılıç, Kahramanmaraş’ın gece gündüz demeden şehrin hijyeni için çalışan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik personeline teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, burada personele seslenerek, dayanışma içerisinde yapılan çalışmaları anlatarak, şöyle konuştu;

"Kayseri’mizden, ilçelerden gelen dayanışma içerisinde yapılan çalışmalarla bizleri gururlandırdınız. Sizlere minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Bize yakışan dayanışma, bize yakışan birlik ve beraberlik ve kardeşlik içerisinde bu güzel insanların acısını hafifletecek gayretlerin içerisinde olmak. Temizlik bu işin olmazsa olmazı. Salgın hastalıklara zemin hazırlanır yoksa. Bunları anlatmaya gerek yok. Siz zaten belediyece işi bilen insanlarsınız.” Bir depremzede ise Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun, herkes çok güzel çalışıyor, çok teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun. Kayseri halkı sayesinde Kahramanmaraş olarak bunun altından kalkacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TEMİZLİK, BU, İŞİN, OLMAZSA, OLMAZI,
Yorumlar
Haber Yazılımı