TESTİ POZİTİF ÇIKTI TARTIŞMA BİTTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Şubat 2022 - Perşembe 18:09 Bu haber 594 kez okundu
 
TESTİ POZİTİF ÇIKTI TARTIŞMA BİTTİ
Kayserispor’da genç kaleci Bilal Beyazıt’ın kalede görev almasının ardından Trabzonspor maçında Silviu Lung’un görev alacağı belirtilmesiyle birlikte yeni bir tartışma başlamıştı. Bu tartışma Bilal’in covid 19 testinin pozitif çıkmasıyla son buldu.
SPOR Haberi
TESTİ POZİTİF ÇIKTI TARTIŞMA BİTTİ

Özellikle bu sezon Kayserispor teknik kadrosunun oyuncu tercileri ile ilgili yapılan yersiz ve gereksiz eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak bu eleştirilerin takım içinde olumsuz etki yaptığına dikkat çekilirken en son Lung-Bilal ile ilgili tartışma konusunda herkes futbol yorumcusu kesildi ve eleştirilerde yada önerilerde kırmızı çizgilerde aşılmaya başlandı. Başarılı olan genç oyuncunun bazı eksiklerini de bu karşılaşmalarda görmesine fırsat oldu.

Lung’un geri dönmesiyle birlikte Bilal’in kalede görev yapmaya devam etmesi, genç oyuncuların harcandığı gibi olur olmaz eleştiriler yapılmaya başlandı. Sosyal medyada bazı eleştirilerde ise, bu yöndeki yapılacak tercih ile ilgili tercih yapacak kişilere ağır sözlerde sarf edilmeye başlanmıştı.

Trabzonspor gibi ligde neredeyse bu sezon şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan takım karşısında kalede Bilal’in görev alması, Lung’un yedek olması gibi öneriler sunmaları gözden kaçmadı. Bu önerilerin neye ve kime göre yapıldığı bilinmezken Trabzonspor maçında Lung’un görev alması bekleniyor.

Kulüpten yapılan açıklamada kaleci Bilal Beyazıt’ın covid 19 testinin pozitif çıktığının duyurulması ile şimdilik bu tartışma sona erdi. Oyuncunun tedavisine başlandığı ve durumunun iyi olduğu bilgisi de yapılan paylaşımda yer aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TESTİ, POZİTİF, ÇIKTI, TARTIŞMA, BİTTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı