TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı mı? İşte cevabı
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Aralık 2023 - Cumartesi 07:22 Bu haber 2485 kez okundu
 
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı mı? İşte cevabı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi Süper Kupa maçının iptali sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddiaları yalanladı.
SPOR Haberi
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı mı? İşte cevabı

Suudi Arabistan'da Süper Kupa finalinin iptal olması sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin rahatsızlık geçirdiği iddia edildi. Ancak Federasyon yetkilileri, otele gelen ambulansın Büyükekşi ile ilgili olmadığını, Büyükekşi'nin sağlık durumunun da iyi olduğunu açıkladı..

Son dakika! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı, ambulans sevk edildi

Mehmet Büyükekşi, Suudi Arabistan, Süper Kupa

 

Suudi Arabistan'ın Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finalinde Yurtta Sulh Cihanda Sulh pankartı ve Atatürk tişörtlerine izin vermemesi nedeniyle mücadele iptal edildi. Yapılan ortak açıklamada, "Bazı aksaklıklar nedeniyle aldığımız ortak karar neticesinde maç ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

 

Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolculara maçın oynanmayacağı bildirildi. İki takım da yurda dönmek için harekete geçti. Birçok kesim Suudi Arabistan yönetimine tepki gösterirken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti.

TFF'DEN YALANLAMA

 

TRT Spor'un geçtiği habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi kısa süreli fenalık geçirdi. Büyükekşi'nin otele ambulans ve doktor eşliğinde geldiği öğrenildi. Doktorların Büyükekşi'ye müdahalede bulunacağı belirtildi.

 

Ancak TFF yetkilileri, Mehmet Büyükeşi'nin istifa ettiği ve sağlık durumunun kötü olduğu haberlerini yalanladı.

 

Büyükekşi'nin tansiyonu yükseldiği için doktorların geldiği, durumun kontrol altında olduğu ve tedbir amaçlı ambulansın Riyad'daki otelin önünde beklediği öğrenildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TFF, Başkanı, Mehmet, Büyükekşi, fenalaştı, mı?, İşte, cevabı,
Yorumlar
Haber Yazılımı