TÜRKİYE YÜZYILINA DİKKAT ÇEKTİLER
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Mayıs 2023 - Pazartesi 14:40 Bu haber 355 kez okundu
 
TÜRKİYE YÜZYILINA DİKKAT ÇEKTİLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte kutlama ve tebriklerde bulunan iş dünyasından bazı isimler Türkiye Yüzyılına dikkat çekerek, daha güçlü Türkiye’nin inşa edileceğine işaret ettiler.
GÜNDEM Haberi
TÜRKİYE YÜZYILINA DİKKAT ÇEKTİLER

Kayserispor’un bir dönem kulüp başkanlığını yapan iş insanı Berna Gözbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri kazanmasının ardından tebrikte bulundu. Gözbaşı, “Sıkıntılı bir süreçten geçen dünyada, istikrar, istihdam, üretim kozunu çok iyi kullanacak Türkiye, 21. Yüzyılı adını altın harflerle yazdırabilecektir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

AK Partinin eski milletvekillerinden iş insanı Kemal Tekden’de, “Türkiye Yüzyılı Başlıyor. Büyük Türkiye yolunda hayallerin bir bir gerçeğe dönüştüğü, Türkiye'nin yarınlarının sağlam temeller üzerine inşa edilerek gelecek nesillere müreffeh bir ülke bırakma gayreti içinde, 2001'den bugüne milletin desteğini arkasına alarak, karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin sönmeyen ateşidir bu zafer. Bu zafer, ülkemiz ve geleceğimiz için gece gündüz demeden, dur durak bilmeden çalışan, milleti ve davası uğruna kendini unutan, mazlumların umudu, dünya lideri, başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferidir. Bize bu zaferi yaşatan Rabbime hamdolsun. Şükür ki dünya mazlumların yüzlerinin güldüğü, zalimlerin gözyaşlarının dinmediği bu akşamda aziz milletimiz tüm dünyaya gereken cevabı vermiştir. Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRKİYE, YÜZYILINA, DİKKAT, ÇEKTİLER,
Yorumlar
Haber Yazılımı