TUTANAKLA TÜFEKLERİNE EL KONULDU
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Ocak 2022 - Pazartesi 13:52 Bu haber 1321 kez okundu
 
TUTANAKLA TÜFEKLERİNE EL KONULDU
Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, yaptıkları denetimlerde kacak avlanan şahıslar hakkında işlem yaparak tüfeklerine el koydu.
ASAYİŞ Haberi
TUTANAKLA TÜFEKLERİNE EL KONULDU

Yapılan denetimlerle ilgili Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nden verilen bilgi de şu ifadeler yer aldı;

“Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüz ekiplerinin hafta sonu yapmış olduğu koruma kontrol esnasında, yasa dışı avlanan 7 kişiye 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında ceza yazıldı.

Kayseri ili Develi ilçe sınırlarında yapılan kontrollerde yasa dışı avlanan 2 kişiye koruma altında olan angıt kuşu avlamaktan; 1 kişiye belgesiz av yapmaktan; 4 kişiye ava kapalı alanda av yapmaktan idari işlem uygulandı. Ayrıca koruma altında bulunan angıt kuşu avlayanlara tazminat bedeli cezası uygulanırken tüfeğinde takoz bulundurmayan bir kişinin tüfeğine mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulmuştur.

Denetimler esnasında mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulan tüfek, araç ve sair eşyalar Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğümüzce ihale yoluyla satılmakta ve gelirleri Döner Sermaye hesaplarımıza kaydedilmektedir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: TUTANAKLA, TÜFEKLERİNE, EL, KONULDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı