UĞURCAN ÇAKIR’DAN ÇİRKİN AÇIKLAMA
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Mayıs 2022 - Salı 23:06 Bu haber 1942 kez okundu
 
UĞURCAN ÇAKIR’DAN ÇİRKİN AÇIKLAMA
Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, kaybettikleri ve turu geçemedikleri Kayserispor ile oynadıkları kupa maçı sonrasında yaptığı açıklamalar çirkin olarak değerlendirdi. Çakır, “Taraftarımıza sesleniyorum, bu yaşananları unutmasınlar” dedi.
SPOR Haberi
UĞURCAN ÇAKIR’DAN ÇİRKİN AÇIKLAMA

Kayserispor karşısında 4-2 mağlup olan ve Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Trabzonspor’un kalecisinden çirkin ve hatta tehdit şeklinde yorumlanabilecek açıklamada bulunulduğu ileri sürülerek tepki gösterildi.

Karşılaşma sırasında sahaya bazı taraftarların attığı yabancı maddelerden dolayı Kayserispor taraftarının tamamını suçlayan Uğurcan Çakır, çirkin saldırıda bulunan bazı kendini bilmez taraftarlara yönelik tepki yerine Kayserispor taraftarının geneli ile ilgili yaptığı açıklamalar çirkin ve tehdit olarak değerlendirildi. Çakır, kendi takım taraftarlarına seslenerek, bu yapılanları unutmasın diyerek tehdit gibi bir çağrı yaptığı yorumlandı. Çakır, yaptığı açıklamada, “Kayserispor takımını tebrik ediyorum. Sadece takımını tebrik ediyorum. Taraftar ise maçın başından beri ellerine geçen her şeyi bize fırlattı. Buraya şampiyon takım geldi. Saygı bekliyoruz. Bizim için kardeş takım olarak görüyoruz. Böyle kardeş takım olmaz. Bizim taraftarımız onlar şehrimize geldiğinde iyi karşıladı. Taraftarımıza çağırıyorum bunları unutmaz. Birde biz bunlara kardeş takım diyoruz. Böyle kardeş takım olmaz. Taraftarlarımıza sesleniyorum bu yaşananları unutmasınlar. Ama bugün onlar yüzlerini gösterdi. Bu yapılanları sakın unutmasınlar” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: UĞURCAN, ÇAKIR’DAN, ÇİRKİN, AÇIKLAMA,
Yorumlar
Haber Yazılımı