ÜLKEMİN DE ŞEHRİMİN DE SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Nisan 2023 - Pazartesi 22:01 Bu haber 1746 kez okundu
 
ÜLKEMİN DE ŞEHRİMİN DE SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avukat Abdullah İlker Sungur, genel başkan danışmanı olarak görev yaptığını ve genel başkanla 81 ili gezdiklerini, ikinci turda da 42 şehri ziyaret ettiklerini belirterek, “Her şehri ziyaretimizde en az üç ilçeli ziyaret ettik. Ben ülkemin de şehrimin de, insanlarımızın da sorunlarını çok iyi biliyorum” dedi.
SİYASET Haberi
ÜLKEMİN DE ŞEHRİMİN DE SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. Sungur, bugün aday tanıtım programı ile seçim startını vereceklerini söyledi. KGC’yi ziyarette İYİ Partili Sungur’un ziyaretinde Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve gazeteciler karşıladı. Kösedağ, cemiyet olarak bütün siyasi partilere kapılarının açık olduğunu ve bu yönde ziyaretlerin gerçekleştiğini belirtti. Ziyaret içinde Sungur’a teşekkür etti. Sungur, Ankara’da Pazar günü yapılan aday tanıtım programı ile birlikte genel merkezin ülke genelinde seçim startını verdiğini ifade ederek, “Salı günü İl başkanlığımız iftar programı düzenliyor. Bu programda aday tanıtımımız olacak. Bu etkinlikle birlikte seçim startını vereceğiz. Şuan için seçime kadar olan süreçte ne tür çalışmalar yapılacak bunun bütün programları detayına kadar yapıldı” dedi. Sungur, ziyaretten dolayı da mutluluk duyduğunu ifade ederek, Cemiyet başkanı Kösedağ ve gazetecilere teşekkür etti.

Sungur, İYİ Parti’nin sahalara geç indiği ve seçim çalışmasını geç başlattığı yönündeki eleştirilerin olduğunu ama bunun çok önemli olmadığını belirterek, “Gerek genel başkanımız, genel merkezimiz, gerekse illerimiz ve Kayseri teşkilatımız bütünüyle hep sahadaydı. Seçim dolaysıyla milletvekili adayı olarak sahalara ineceğiz. İnsanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Ben ülkemizin de şehrimizin de sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu anlamda ne yapacağımızı, şehrimiz için ne yapmamız gerektiğini, ülkemizin ve insanlarımızın sorunlarının çözümü noktasında hangi adımlar atılacağını İYİ Parti olarak çok iyi biliyoruz. Bu anlamda verilecek görev için hazırız. Millet İttifakı bu anlamda ülkemiz için çalışıyor ve iktidara gelmesiyle birlikte bu çalışmalarını hayata geçirecektir” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÜLKEMİN, DE, ŞEHRİMİN, DE, SORUNLARINI, ÇOK, İYİ, BİLİYORUM,
Yorumlar
Haber Yazılımı