YÜCEL: HALKIMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Nisan 2023 - Pazar 23:28 Bu haber 1511 kez okundu
 
YÜCEL: HALKIMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Kazım yücel, Ankara’daki seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Yücel, “Halkımız için çıktığımız bu yolda ülkemizin sorunlarını çözmek için aday olan İYİ kadrolar insanlarımızın dertleriyle dertlenmeye geliyor” dedi.
SİYASET Haberi
YÜCEL: HALKIMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye meclisi Grup Başkanvekili görevindeyken halkın özellikle pandemi ile birlikte ekonomik krizde yaşadıkları sıkıntıları gündeme taşıyan Kazım Yücel, bu kez vatandaşların sorunları çözmek için milletvekili adayı oldu. Partisinin Ankara’daki programına katılarak seçim çalışmalarına start verdiklerini aktaran Yücel, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşen, partimizin Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adaylarımızın tanıtım toplantısı için Ankara’dayız. Salondaki coşku ve heyecan İYİ Parti kadrolarının insanlarımız yaşadığı ağır ekonomik krizi çözme adına neler yapabileceklerini partimizin programı ile gösterdiler” dedi.

Yücel, Kadir Gecesi ile ilgili olarakta vatandaşlara tebrekte bulunarak, “Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle hem Kadir Gecesini hem de Ramazan bayramını buruk geçireceğiz. Ancak şunu iyi biliyoruz ki; halkımızın pandemide, depremde ve yıllardır yaşanan ve son dönemde iliklerimize kadar hissedilen ekonomik krizden çıkışın yolu Millet İttifakı ile olacak. Bunu bilen gören halkımızın bizlere olan desteklerini her geçen gün artarak sürdüğüne şahidiz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL:, HALKIMIZ, İÇİN, YOLA, ÇIKTIK,
Yorumlar
Haber Yazılımı