UYUŞTURUCU KÖYLERİMİZE KADAR GİRMİŞ DURUMDA
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Ağustos 2023 - Çarşamba 08:27 Bu haber 311 kez okundu
 
UYUŞTURUCU KÖYLERİMİZE KADAR GİRMİŞ DURUMDA
Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, madde bağımlılığı ile ilgili çalışmaların önemine dikkat çekerek, uyuşturucu tacirlerinin geldiği noktaya işaret etti. Prof. Dr. Verimli, yaptığı paylaşımda, “Amfetamin köylere kadar girmiş vaziyette!” ifadelerine yer verdi.
GÜNDEM Haberi
UYUŞTURUCU KÖYLERİMİZE KADAR GİRMİŞ DURUMDA

Türkiye’de uyuşturucu ile mücadele konusunda ciddi çalışmalar yapılıyor. Buna karşın uyuşturucu tacirleri ağlarına düşürdükleri birçok gencimizi de zehirliyor. Bu konuda aileler mağduriyetler yaşarken çocuklarını madde bağımlılığından kurtarmak içinde çaba sarf ediyor. Bu konuda Türkiye genelinde önemli çalışmalar yapılıyor.

Madde bağımlılarının kurtulması noktasında tedavi hizmeti sunan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli’nin yaptığı paymaşım ise dikkat çekti. Prof. Dr. Verimli, paylaşımında, “Bana tedavi için başvuran her 10 madde bağımlısından 5'i metamfetamin, 2'si kokain, 2'si sentetik maddeler, 1'i eroin kullanıcısı/bağımlısı ve bunların tamamı bu bağımlılıklarının yanında kannabis(esrar) ve genellikle pregabalin alıyor.. Amfetamin köylere kadar girmiş vaziyette! Avrupa Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığını İzleme Merkezi’nin raporuna göre, İstanbul Metamfetamin kullanımında Avrupa’da 10’uncu sırada!” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: UYUŞTURUCU, KÖYLERİMİZE, KADAR, GİRMİŞ, DURUMDA,
Yorumlar
Haber Yazılımı