VATANDAŞLARDAN SUNGUR’A DUA VE DESTEK
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Nisan 2023 - Cuma 08:20 Bu haber 596 kez okundu
 
VATANDAŞLARDAN SUNGUR’A DUA VE DESTEK
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur, halk ve esnaf ziyaretinde vatandaşların büyük ilgisi ve desteği karşılandı. Sungur’a ziyaretlerde birçok vatandaş, adaylığının hayırlı olmasını delerek, “İnşallah mecliste görürüz sizi” temennilerinde bulundu.
GÜNDEM Haberi
VATANDAŞLARDAN SUNGUR’A DUA VE DESTEK

İYİ Parti Kayseri milletvekili adayları sahada seçim çalışmalarına başladı. Hızlı bir çalışma temposu ile çalışmalara başlayan adaylar kent merkezinde ve ilçelerde halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunuyor. Ramazan ayının son günleri ile bayram günlerini halk ziyaretlerine ayıran adaylar, vatandaşların dertlerini dinliyor.

Ziyaretlerde vatandaşların ve esnafın İYİ Partili aday Sungur’a ayrı bir ilgi göstermesi ise dikkatlerden kaçmıyor. Sungur, ziyaretlerde sohbet ettiği vatandaşlardan adaylığı için hayırlı olsun tebrikleri alırken, “İnşallah sizi mecliste görürüz. Hizmet için orada olursunuz” şeklinde dualarda edildi.

İYİ Partili Sungur ise, vatandaşların kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken, “Her gittiğimiz yerde İYİ Partiye olan ilgi, destek ve teveccüh bizleri duygulandırıyor. Sevindiriyor. Ama bizden beklentilerin çok büyük

olduğuna şahit oluyoruz. Ekonomik krizin kıskacında olan, hayat pahalılığı ile adeta mücadele edemez hale gelen insanlarımızın bizlere destekleri kadar dualarının olması dikkatlerimizden kaçmıyor. İnşallah biz onların desteklerini boşa çıkartmayacağız. Onların bizlere vatana hizmet için yaptıkları duaları boşa çıkarmayacağız. Sorumluluk ve nasıl bir göreve talip olduğumuzu esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde çok daha iyi anladık” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VATANDAŞLARDAN, SUNGUR’A, DUA, VE, DESTEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı