YALÇIN’DAN SARIZ DA İNCELEME
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Şubat 2023 - Salı 22:34 Bu haber 225 kez okundu
 
YALÇIN’DAN SARIZ DA İNCELEME
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Sarız belediye Başkanı Baki Bayrak’ı ziyaret etti, burada bazı incelemelerde bulundu. Daha sonra Kahramanmaraş’a gitti.
GÜNDEM Haberi
YALÇIN’DAN SARIZ DA İNCELEME

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki ayrı deprem sonrasında Sarız ilçesinde de depremden dolayı yıkımlar oldu. Can kaybı yaşanmadı ancak ilçe genelinde bazı mahallelerde evler yıkıldı, ahırlar zarar gördü. Maddi kayıpların yaşandığı Sarız ilçesininde afet kapsamına alınması talep edildi. Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ın bu çağrısı ve bölgede yapılan incelemelerin ardından Vali Vekili Şenol Esmer ise, Sarız ilçesininde afet kapsamına dahil edileceğini açıklamıştı.

Başkan Yalçın, güney ve güneydoğu illerinde meydana gelen deprem felaketinin ardından Talas Belediyesinin bölgede yürüttüğü çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda felaketin yaşandığı ilk günden itibaren sık sık bölgeye giderek Talas Belediyesi tarafından yapılan yardım ve altyapı çalışmalarını takip eden Başkan Yalçın, son olarak Kahramanmaraş’taki konteyner kente Talas Belediyesi tarafından kurulan çocuk oyun gruplarını inceledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YALÇIN’DAN, SARIZ, DA, İNCELEME,
Yorumlar
Haber Yazılımı