Yazlık Sezonuna Hazır Mısınız?
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Temmuz 2024 - Pazartesi 10:56 Bu haber 142 kez okundu
 
Yazlık Sezonuna Hazır Mısınız?
Keyifli bir tatil için, yazlıklardan kışın tüm tozunu ve bohemini arındırmak gerekiyor.
GÜNDEM Haberi
Yazlık Sezonuna Hazır Mısınız?

Yazlık sezonu açıldı, tatilciler yazı geçirmek için Ege ve Akdeniz kıyılarına iniyor. Yılın uzun bir bölümü kullanılmayan yazlıklar, Eylül ayına kadar yazlıkçıların ana yaşam alanı olacak.

Yılın neredeyse 8-9 ayı kapalı olan yazlıklar için ilk girişte dip köşe bir temizlik yapmak, keyifli bir tatil ve sağlık açısından büyük önem taşıyor. Özellikle zeminlerin, ev içerisindeki eşyaların uzun sürede oluşan kir ve tozdan arındırılması gerekiyor. Ayrıca ilk etapta yapılacak güzel bir havalandırma işlemi ortama ferahlık getirecektir.

Aylardır Biriken Tozdan Zemini Arındırın

Uzun süre kullanılmayan yazlıklar, toz, kir ve mikroorganizmaların birikmesi için ideal ortamlar haline geliyor. İlk girişte yapılan detaylı temizlik, bu birikmiş kirleri ve potansiyel sağlık risklerini ortadan kaldırıyor. Öncelikle mutfak, banyo ve yatak odaları gibi temel kullanım alanları ile birlikte evin zeminin hijyenini sağlarken bakım da yapan ürünler kullanmak uzun süre kapalı kalan alanların temizliği ve yıpranmasının önüne geçilmesi için önemlidir.

Ahşap zeminler için Fakir Parkett Ahşap Yüzey Temizleyici, nanoteknolojik etkili formülüyle temizlenmesini sağlarken, bakım da yaparak kullanılan yüzeyleri parlatıyor. Fakir Parkett, antistatik etkisi ile yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, sabun bazlı içeriği ile güçlü bir temizlik imkanı veriyor. Ürün durulama ve kurulama gerektirmiyor. Fakir Parkett tozlanan ahşap mobilyalar ve kapı yüzeylerinde de güvenle kullanılabiliyor.

Fakir Magic Ahşap ve Yüzey Temizleyici ise; ahşap zeminin yanı sıra yıkanabilir sert yüzeylerin günlük bakımında da kullanılabiliyor. Ürün tüm yüzeylerde etkili temizlik sağlarken, zemine ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor. Ürün ahşap yüzey, laminant parke ve tüm sert zeminlerde güçlü temizlik çözümleri sunarken, iz ve yapışkanlık hissi bırakmadan yüzeyi koruyor. Ayrıca hoş kokusu mekana ferahlık veriyor ve evin enerjisini değiştiriyor.

Koltuk ve Halı Hijyeninde Pratik Çözüm

Kapalı duran yazlıkta biriken tozdan yazlıktaki eşyalar da payını alıyor. Özellikle tozu ve kiri tutan koltukların, mobilyaların ve yazın kullanımı pek tercih edilmese de vazgeçemeyenler için halıların temizliği önemli. Koltuklar ve halılar insan vücudunun direkt temas ettiği eşyalar olduğu için temizliği sağlık açısından da büyük önem taşıyor.

Fakir Halı ve Koltuk Şampuanı, elde ve makinede kullanım seçenekleri ile halıları, koltukları tertemiz yaparken, mis gibi kokusuyla yazlığınızın havasını değiştirecek.  

Elde kullanım için uygun olan çeşidinde üründen elde edilen köpük, sünger veya bez yardımı ile halı ya da koltuk zeminine eşit olarak yayılarak kuruyuncaya kadar bekletiliyor. Zemini fazla ıslatmadan gerçekleştirilen işlemin ardından, elektrikli süpürge ile süpürülerek derinlemesine temizlik sağlanıyor. İstenilen sıklıkta, güvenle kullanılabilen ürün, oluşan kuru köpük ile kiri ve lekeyi kolayca temizliyor.

Makineler için üretilen şampuan ise tüm halı yıkama makinelerinde kullanıma uyum sağlıyor. Ürün, halı ve döşemelere derinlemesine hijyen ve parlaklık getiriyor. Ağır lekeli bölgelerde su ve şampuan karışımını leke üzerine uygulayıp, 5 dakika bekledikten sonra, makine ile normal temizleme işlemi yapılabiliyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yazlık, Sezonuna, Hazır, Mısınız?,
Yorumlar
Haber Yazılımı