Yeniden Refah’tan çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu açıklaması
tekden site sağı sünnet
Haber
12 Ocak 2024 - Cuma 08:43 Bu haber 301 kez okundu
 
Yeniden Refah’tan çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu açıklaması
Yeniden Refah Partisi birçok büyükşehirde kendi adayı ile seçime girerken İstanbul Ankara merak ediliyor
SİYASET Haberi
Yeniden Refah’tan çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal, katıldığı bir televizyon programında çok konuşulacak ve ülkenin gündemini oluşturacak önemli Ekrem İmamoğlu açıklaması yaptı.

YRP’li Doğan Aydal, “İmamoğlu’nun elini kolunu bağlayıp “dövüş” diyorsunuz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Aydal, “İmamoğlu’nu savunma noktasında değilim ama elini kolunu bağlayıp dövüş diyorsunuz” dedi.

Aydal, katıldığı bir televizyon programında şu ifadeleri kullandı; “İmamoğlu’nu savunma noktasında değilim ama elini kolunu bağlayıp dövüş diyorsunuz. Ona rağmen hizmetler yaptı ve kanala karşı. Kanal İstanbul beka sorunumuz. Bu bile bile Murat Kurum’un olmaması için yeterli.

HİÇ OLMADIĞI KADAR SIKINTIDA

AK Parti hiç olmadığı kadar sıkıntıda aday bulamıyor. Ne encümende nede yeni adaylar buluyor. Dikkatinizi çekmiştir. En sıkıntılı şehirlerde bile eski adaylarını yeni adaylar olarak gösteriyor.

Özel örnek. Kocaeli. İkinci kez aday. Birçok şey yapmış olabilirde acaba yeniden mi aday oldu diye bakıyoruz. 2 büyük metro taahhüt etmiş. Ortada yok. İki tane çift şeritli geliş gidiş yol demiş, yok. Marina demiş o yok. Hava kirliği öyle. Su vaat etmiş sular pis. Turizmle ilgili çalışma demiş yok. Araç parkı en büyük sorun. Çözülmemiş. Tramvay yapacağım demiş bir tanesi bile yok. Eğer AK Parti bu durumda bile yeniden atıyorsa çaresizliktir.

Birçok şehirde eski tanıdıkları olsun dediler. Ankara İstanbul ve İzmir’i kazanınca öbür şehirler umurunda bile değil.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeniden, Refah’tan, çok, konuşulacak, Ekrem, İmamoğlu, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı