Yücel: Kamu kaynakları şahsi menfaatler için kullanılmasın
tekden site sağı sünnet
Haber
31 Ocak 2024 - Çarşamba 08:22 Bu haber 277 kez okundu
 
Yücel: Kamu kaynakları şahsi menfaatler için kullanılmasın
İYİ Partili Kazım Yücel, kamu kaynaklarının şahsi menfaatler için kullanılmasının dinimizde yeri olmadığını ve büyük vebal aldıklarını söyledi
SİYASET Haberi
Yücel: Kamu kaynakları şahsi menfaatler için kullanılmasın

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

 

“Vatandaşımıza bir dokundu bin ah işiyoruz” diyen İYİ Partili Kazım Yücel, “Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşı kasıp kavuruyor. Yokluk içinde olan insanlarımız artık karnını doyurmakta zorlanıyor ve gıdaya ulaşamamaktan dertli.

 

Sıkıntılar öyle artmış ki; insanımız artık her şeyi unutmuş ayakta kalabilme, yaşamlarını idame ettirme adına karnını doyurma derdine düşmüşler. Mutfakta aş kaynamıyor. İnsanlarımız çocuklarına ne yedireceğinin derdine düşmüş. O kadar büyük sorunlar var ki; kendi içlerinde pembe tablo çizerek hayal aleminde vatandaşın yaşamasına dayatma yapan şehrin seçilmiş yöneticileri halkın derdinden uzak, halkı dinlemedikleri gibi kendilerine küçücük olumsuz bir şey söyleyen insanları da söylediğine pişman ettikleri hal ve hareket içerisindeler.

 

İnsanımız hayat pahalılığı, ekonomik sıkıntılar içerisinde büyük sorunlar yaşarken bir yandan halkın parası olan kamu kaynaklarını şahsı menfaatler için harcayanlar var. Kamu kaynaklarını şahsi menfaatler için kullanılmasını kabul etmiyorum. Bunu hukuken de, dinen de, etik olarak da yanlış buluyorum” diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yücel:, Kamu, kaynakları, şahsi, menfaatler, için, kullanılmasın,
Yorumlar
Haber Yazılımı