Yücel: Vatandaşımızı doğalgaz faturası kaygısı sardı
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Ekim 2022 - Salı 09:20 Bu haber 269 kez okundu
 
Yücel: Vatandaşımızı doğalgaz faturası kaygısı sardı
İYİ Partili Kazım Yücel, sokaktaki vatandaşın en büyük sorunun geçim derdi olduğunu belirterek, “İnsanlarımız kış aylarının gelmesiyle birlikte ısınmada öncelikli olarak doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğim endişesine kapılmış durumda” dedi.
GÜNDEM Haberi
Yücel: Vatandaşımızı doğalgaz faturası kaygısı sardı

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, sokakta vatandaşın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Partisinin ekonomideki krizle ilgili çıkış yolları konusunda yapacaklarını da anlatan İYİ Partili Kazım Yücel, pandemi öncesinde başlayan ve halen devam eden vatandaşın geçim derdinin, geçim endişesinin daha da derinleşerek çıkılmaz hal aldığına işaret etti.

Yücel, sokakta konuştukları her bir vatandaşın ekonomik sorunlarla boğuştuğu yönünde söylem ve acılarına şahit olduklarını aktararak, “Geim sıkıntısı yaşayan insanlarımız kış aylarının girmesiyle birlikte ısınmada fatura endişesi başlamış durumda. Yakaak almak doğalgaz faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşımızın önceliğinin doğalgaz faturaları olduğunu gördük. Vatandaşta gelecek kaygısı her geçen gün daha da artarak devam ettiğine şahit olduk” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yücel:, Vatandaşımızı, doğalgaz, faturası, kaygısı, sardı,
Yorumlar
Haber Yazılımı