CINGI’DAN İNCESU’DA ESNAF ZİYARETİ
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Nisan 2023 - Pazartesi 22:11 Bu haber 1314 kez okundu
 
CINGI’DAN İNCESU’DA ESNAF ZİYARETİ
AK Parti Kayseri milletvekili Murat Cahid Cıngı, İncesu ilçesindeki seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Cıngı’nın vatandaşla olan samimi sohbeti dikkat çekti.
SİYASET Haberi
CINGI’DAN İNCESU’DA ESNAF ZİYARETİ

AK Partili Murat Cahid Cıngı, 14 Mayıs seçimleri için ilçe ziyaretlerini diğer adaylarla birlikte sürdürüyor. İncesu ilçesi ziyaretinde esnafın yakın ilgisiyle karşılaşan Cıngı, “İncesu teşkilatımıza yapmış oldukları harika program ve göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İncesulu vatandaşlarımız ve esnafımızın bizlere gösterdiği yakın ilgi, misafirperverlikleri bizleri sevindirdi. Halkımızın AK partiye ve AK Partinin üyesi olarak bizlere gösterdiği bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Cıngı, öte yandan milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma alışveriş merkezi olan Kumsmall AVM’yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Erciyes A.Ş.’deki görevi sırasında özellikle kış turizmine sağladığı katkı ile dikkat çeken Cıngı’nın bu hizmetlerinin ilçedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından takip edilmesi ve takdir toplaması ise dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CINGI’DAN, İNCESU’DA, ESNAF, ZİYARETİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı