NEFRET DİLİNDEN KURTULMAYA AZ KALDI
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Nisan 2023 - Pazartesi 22:12 Bu haber 1156 kez okundu
 
NEFRET DİLİNDEN KURTULMAYA AZ KALDI
CHP Kayseri İkinci Sıra milletvekili Adayı olan saadet Partili Mahmut Arıkan, vatandaşın artık nefret dili söyleminden kurtulmak istediğini belirterek, “İnşallah az kaldı. 14 Mayıs’ta bu dil ve kutuplaştırıcı söylemlerden kurtulacağız” dedi.
SİYASET Haberi
NEFRET DİLİNDEN KURTULMAYA AZ KALDI

CHP Adayı Mahmut Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine İncesu ve memleketi Hamurcu mahallesinde deval etti. Memleketi Hamurcu köyünde büyük ilgi ile karşılanan Arıkan, halkın gündeminin ağır ekonomik kriz, geçim sıkıntısı ve artan ötekileştirme, nefret dili ile kutuplaştırıcı söylemler olduğunu ifade etti.

“Memleketim Hamurcu’da hemşehrilerimle köy konağında bir araya geldik. Köyümüzü TBMM’de en güzel şekilde temsil edeceğiz” diyen Arıkan, “Sıkılmadık el, dokunulmadık yürek kalmayana kadar çalışacağız. Bu kapsamda her insanımıza dokunacağız ve onlara refah seviyesi yüksek, ekonomik krizlerden uzak, çocukları için gelecek kaygısı taşımadıkları bir Türkiye inşa edeceğimizi anlatıyoruz. Halkımız artık yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı nefes alamaz hale gelmiş ve kurtulmak istiyor. Bu yönde bizlerin ülkemize sağlayacağı önemli katkı ve değerler vardır. Biz halkımıza hizmet için bu yola çıktık” dedi.

Milletvekili adaylarıyla Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Tanıtım Çadırı açılışına da katılan ve gönüllülere teşekkür eden Arıkan, “Nefret dilinin yerine nezaket dilinin hakim kılındığı, kutuplaştırıcı siyasetin son bulup barışın egemen olduğu bir Türkiye’ye uyanmamıza az kaldı” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: NEFRET, DİLİNDEN, KURTULMAYA, AZ, KALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı