HALKIMIZIN GÜNDEMİ GEÇİM SIKINTISI EKONOMİK KRİZ
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Nisan 2023 - Pazartesi 22:15 Bu haber 1161 kez okundu
 
HALKIMIZIN GÜNDEMİ GEÇİM SIKINTISI EKONOMİK KRİZ
CHP Kayseri Birinci Sıra Milletvekili Adayı Aşkın Genç, Talas ilçesinde gençlerle bir araya geldi ve gençlerin merak ettiği bütün konulardaki sorularını yanıtladı. Esnaf ve halk ziyaretinde bulunan Genç, halkın birinci gündeminin geçim sıkıntısı, ekonomik kriz olduğunu söyledi.
SİYASET Haberi
HALKIMIZIN GÜNDEMİ GEÇİM SIKINTISI EKONOMİK KRİZ

CHP Kayseri Milletvekili Adayları, hafta sonu seçim çalışmalarının büyük bir bölümünü Talas ilçesinde gerçekleştirdi. Burada kurulan maharetli eller pazarında kadınlarla bir araya gelen adaylar, daha sonra gençlerle bir araya geldi. Günü boyu halk ve esnaf ziyaretinde bulunan adaylara vatandaşlar ekonomik sorunlar nedeniyle dert yandı.

Vatandaşın birinci gündeminin yaşanan ağır ekonomik kriz olduğunu aktaran CHP’li Genç, geçim sıkıntısı, hayat pahalılık ve alınan ücretlerin yetmemesi gibi sıkıntılar hep ön plana çıkıyor. Genç, gerek partimiz gerekse Millet İttifakı bu konuda yaşanan ülke gerçeklerini bildiği için iktidar olduklarında ilk iş ekonomi ile ilgili önemli adımlar atmak olacağını söyledi.

Talas programı ile ilgili de kısa bir değerlendirme yapan Genç, “Talas Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarını Milletvekili Adayımız Sn. Mahmut Arıkan ve eşlerimiz ile ziyaret ederek girişimci kadınlarımıza hayırlı işler diledik. Bu akşam Talas’ta gençlerimiz sordu bizde yanıtladık.Enerji dolu gençlerimiz her şeyin farkında…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HALKIMIZIN, GÜNDEMİ, GEÇİM, SIKINTISI, EKONOMİK, KRİZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı