1,5 TRİLYON DOLARLIK GLOBAL İLAÇ SEKTÖRÜ İÇİN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ BULUŞMA
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Mayıs 2022 - Salı 14:18 Bu haber 3715 kez okundu
 
1,5 TRİLYON DOLARLIK GLOBAL İLAÇ SEKTÖRÜ İÇİN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ BULUŞMA
İlaç sanayinin buluşma noktası Pharmaist’te geri sayım başladı
EKONOMİ Haberi
1,5 TRİLYON DOLARLIK GLOBAL İLAÇ SEKTÖRÜ İÇİN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ BULUŞMA

Küresel ilaç pazarının gelişmesi ve yeni iş fırsatları yaratılması amacıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Pharmaist,

25-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. Salonda sektör profesyonellerini ağırlayacak.

Artkim Fuarcılık’ın ev sahipliğini yaptığı, 4. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Pharmaist 2022, ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerini İstanbul’da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Sektöre ait en son ürün ve teknolojilerin sergileneceği yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin buluşma noktası olan platform; sektörün kimyasal, hammadde ve teknoloji ile ilgili satın alımlarını karşılamak için katılımcılara global markalarla etkileşim fırsatı sunacak.

Türkiye’nin Tek İlaç Bileşenleri ve Teknolojileri Fuarı

Kimya sektörünün en önemli alt dallarından biri olan ve toplam ticaret hacmi 1,5 trilyon dolar rakamıyla dünyada hızlı bir büyüme ivmesine sahip global ilaç sektörü, Türkiye’de de üretim kapasitesi ve teknolojileri bakımından öncü sektörlerden biri. Yaşam bilimleri kapsamında insan sağlığına doğrudan etki eden ilaç sektörü, yüksek Ar-Ge temeline dayanmasıyla da dünyada stratejik bir konuma sahip.

Uzun yıllardır uluslararası standartta düzenlemiş olduğu ihtisas fuarları ile sektör paydaşlarının ürünlerinin ve teknolojilerinin tanıtılması ve yeni uluslararası pazarlara açılmaları konularında etkin rol oynayan Artkim Fuarcılık’ın düzenlediği Pharmaist 2022 de bu önemli sektörü destekleyen en büyük ihtisas fuarları arasında yer alıyor.

Sektörün profesyonel iş platformu haline gelen fuarda katılımcılar; İlaç Hammadde ve Bileșenleri, Etkin İlaç Hammaddeleri (API), Farmasötik Katkı ve Ara Ürünler, Anahtar Teslim Projeler, Yarı Mamuller ve Katkı Maddeleri, İlaç Laboratuvar, Üretim Ekipmanları, Test-Ölçüm Cihazları, İlaç Paketleme / Ambalaj Teknolojileri, Temiz Oda Teknolojileri’ni yakından tanıma ve potansiyel müşterilerle tanışarak yüz yüz görüşme ve iş bağlantıları sağlama fırsatı yakalayacak.

Pharmaist 2022 yeni nesil fuarcılık anlayışı ile uzun soluklu bir deneyim sunacak

Fuarcılık sektöründe yaşanan dijital dönüşüme, yaptığı güçlü yatırımlarla öncülük eden Artkim Fuarcılık, geliştirdiği dijital çözümler sayesinde; firmalar için uzun süreli iletişim imkanı ve yüksek marka görünürlüğü sağlamayı, ziyaretçiler için ise sınırlı zaman ve mekan dezavantajını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

25 Mayıs’ta başlayacak fiziki fuarın tamamlanmasının ardından ziyaretçilerini 3 ay boyunca da sanal dünyada ağırlamaya devam edecek olan Pharmaist 2022, fuar sektörünün kendine ait ilk uygulaması allArtkim Mobil sayesinde ise tüm katılımcılara; fuarların bilgilerine erişebilecekleri, fuar ziyaretlerini planlayabilecekleri, firma ve etkinlik detaylarını görüntüleyerek toplantı talebi gönderebilecekleri güçlü bir etkileşim ortamı sunacak.

Panel ve Sunumlarda sektörün nabzı tutulacak

Ulusal ve uluslararası birçok kuruluşun yeni ürün ve teknolojilerini tanıtacağı Pharmaist 2022’de ilaç sektörüne dair dünyada ve ülkemizdeki en son gelişmeler, yenilikler ile sektöre dair gündemdeki konuların alındığı konferans, panel ve workshoplarla da sektörün geleceğine ışık tutulacak.

3 gün sürecek zengin içerikli konferans ve panel programı

Fuar ile eş zamanlı olarak düzenlenecek Konferans Programı dahilinde gerçekleşecek 10’un üzerindeki başlıkta, yurtiçinden ve yurtdışından gelen uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek sunumlar ile fuar ziyaretçileri; katılımcı firmalar ve üniversitelerin en yeni ürün, formülasyon ve teknolojileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacaklar.

Fuarda gerçekleşecek “Türkiye İlaç Sanayiinin Bugünü Yarını” başlıklı panel ile de Türk ilaç sektörünün gelişimine ışık tutulacak.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 1,5, TRİLYON, DOLARLIK, GLOBAL, İLAÇ, SEKTÖRÜ, İÇİN, İSTANBUL’DA, ÖNEMLİ, BULUŞMA,
Yorumlar
Haber Yazılımı