ABK Dershanesinden ücretsiz Aile Danışmanlığı Hizmeti
tekden site sağı sünnet
Haber
17 Haziran 2022 - Cuma 12:20 Bu haber 2827 kez okundu
 
ABK Dershanesinden ücretsiz Aile Danışmanlığı Hizmeti
Danışmanım.org eğitimcileri, Kayseri’de bir ilki gerçekleştiren ABK Dershanesi (Alpaslan Bilim Kariyer) ile görüştü. Kayseri’de ilk defa bir dershane Aile Danışmanlığı Hizmeti sunuyor ve üstelik bunu velilerine ücretsiz veriyor.
EĞİTİM Haberi
ABK Dershanesinden ücretsiz Aile Danışmanlığı Hizmeti

ABK Dershanesi Kurucusu Abdullah Köse, öğrenci ve velilerine çok özel (VİP) hizmet verdiklerini belirterek, eğitimde eğitim kurumu, aile ve öğrencinin 3 lü sac ayağı oluşturduğunu bu ayaklardan birinin eksik olmasının ciddi anlamda başarıyı olumsuz etkilediğini söyledi.

Eğitimde ailenin öneminin azımsanmayacak kadar çok olduğunu söyleyen Abdullah Köse, aile içinde, eşler arasında ayrıca ebeveynler ile çocuklar arasında ciddi sorunlar yaşandığını, bu konu ile ilgili hali hazırda gerek psikolojik danışmanlar gerek evlilik danışmanları gerekse psikologlar ciddi anlamda topluma hizmet verdiklerini, belli ücretler karşılığında bu hizmeti alan ailelerin üzerlerinden ekonomik yükü alarak psikolog ve danışmanlardan oluşan alanında uzman ekibimizle Ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmeti verdiklerini söyledi.

ABK Kurucusu Abdullah Köse, ailelerin talepleri halinde rehberlik servisiyle yapılan ön görüşmenin ardından Uzman Psikolog ve Aile danışmanlarına yönlendirildiğini, uzmanlar tarafından verilen danışmanlık hizmeti karşılığında velilerin her hangi bir ücret ödemediklerini, öğrenci başarılarının artırılması için Danışmanlık hizmetinin ABK Dershanesi tarafından finanse edildiğini söyledi.

Danışmanım.Org yetkilileri Kayseri’de ilk ve tek belki de Türkiye’de dahi ilk ve tek olan bu hizmetin mükemmel olarak kurgulandığını müşahede ettiklerini, çeşitli sebeplerden dolayı danışmanlık hizmetine ailelerin ihtiyaç duymasına rağmen alamadıklarını, ABK’nin büyük bir eksiği giderdiğini Danışmanım.Org olarak tüm imkanlarıyla ABK’ya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ABK, Dershanesinden, ücretsiz, Aile, Danışmanlığı, Hizmeti,
Yorumlar
Haber Yazılımı