AKARYAKIT İSTASYONLARI KAPANABİLİR
tekden site sağı sünnet
Haber
27 Ocak 2022 - Perşembe 20:13 Bu haber 1415 kez okundu
 
AKARYAKIT İSTASYONLARI KAPANABİLİR
Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, akaryakıt istasyonlarının sıkıntılarını gündeme getirerek, elektrik ve işçi giderlerindeki artışa bağlı olarak birçok akaryakıt istayonunun kapanabileceğine işaret etti.
GÜNDEM Haberi
AKARYAKIT İSTASYONLARI KAPANABİLİR

Akaryakıt istasyonlarının sahipleri ile yaptığı görüşmeleri kamuoyu ile paylaşarak durumun ciddiyetini aktaran Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, “Tüm halkımızı ilgilendiren araçlarımızın benzin mazot lpg gazlarını aldığımız istasyonlar artan maliyetler nedeni ile masrafları karşılayamaz duruma gelmiş böyle giderse bir çok akaryakıt istasyonu kapanabilir. Şehrin önemli akaryakıt istasyonu sahibi ile yaptığı değerlendirme ile birlikte diğer istasyon sahiplerinin de gündeme getirdikleri sorun büyük. Durumun özeti şu;  

Mülkiyeti kendi şirketlerine ait olup kira maliyeti olmayan günlük 10-15 ton akaryakıt satan istasyonun sadece elektrik gideri aylık 25.000 TL  Nakliye ve Personel maaş sigorta ve diğer giderlerle toplam aylık gider  230.000 TL. Bu masraflarla para kazanmalarının imkansız hâle geldiğini kâr marjlarının masrafları kurtarmadığını ve gelecek adına endişelerini dile getirmiştir. Elbette bağlı oldukları kuruluş üyelerinin sorunlarını yetkililere iletirler bir çözüm bulmaya çalışırlar. Bizleri ilgilendiren hem işletmecilerin durumlarını dile getirmek hem de halkımızın ileride yaşayabileceği tehlikeyi dile getirmektir. Çözüm icra makamlarında” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AKARYAKIT, İSTASYONLARI, KAPANABİLİR,
Yorumlar
Haber Yazılımı