AMBULANS HİZMETİ SUNAN ŞİRKETLER BULUŞACAK
tekden site sağı sünnet
Haber
09 Kasım 2021 - Salı 20:48 Bu haber 706 kez okundu
 
AMBULANS HİZMETİ SUNAN ŞİRKETLER BULUŞACAK
Avrupa'da gerçekleşecek TOUGHBOOK Ambulans Forumu'nun kayıtları başladı
TEKNOLOJİ Haberi
AMBULANS HİZMETİ SUNAN ŞİRKETLER BULUŞACAK

Etkinlik, Ambulans Hizmeti sunan şirketlerle buluşarak teknolojinin Avrupa'da bu sektörün geleceğine nasıl yön verdiğini görme fırsatını sunuyor.
 
Avrupa'da gerçekleşecek TOUGHBOOK Ambulans Forumu'nun kayıtları başladı. Teknolojinin sektörün geleceğine nasıl yön verdiğini konuşmak için teknoloji uzmanlarıyla ambulans hizmetlerini bir araya getirecek olan online etkinlik, 25 Kasım 2021, perşembe günü TSİ 12.00 – 14.00'te gerçekleşecek. Etkinliğe https://toughbook.panasonic.eu/ambulance-forum sitesinden kayıt olunabiliyor.
 
Ambulans Forumu, 2021'in başlarında düzenlenen Avrupa TOUGHBOOK Polis Forumu'nun ardından düzenlenmesi planlanan özel acil durum hizmetleri etkinliğinin ikincisi olma özeliğini taşıyor. Etkinlik takviminde yer alan önemli konular arasında ambulans hizmetlerindeki teknoloji trendlerini inceleyen yeni bir araştırma bulunuyor. White Space Strategy COVID'in uzaktan sağlık çözümlerinin kullanımındaki artışa nasıl sebep olduğunu, ilerleyen dönemlerde ön saflardaki personel ve hastane hizmetleri arasında nasıl daha entegre iletişim olacağını ve gelişmiş güvenlik hizmetleriyle Android'in nasıl sektörde tercih edilen işletim sistemi olabileceğini ele alacak.
 
Sektör uzmanları ve Microsoft, Intel ve NetMotion gibi teknoloji liderleri de gerçekleştireceği konuşmalarda ambulans sektöründeki dijitalleşmeyi ve mobil bilişim alanındaki en son yeniliklerini, ön saflarda kritik bağlantıları sürdürmenin zorluklarını ve Windows 11'in acil servislere olası faydalarını tartışacak.
 
Etkinlikte yerel dillerde yapılacak oturumlar da yer alıyor. Bu oturumlarda İtalya, İspanya ve Benelüks gibi Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde ambulans hizmetlerindeki teknoloji inovasyonlarına ışık tutulacak. Bu teknolojik inovasyonlar arasında ön saflarda kullanılmak üzere dijital hasta kayıtlarının entegre edilmesi ve elektronik kimlik okuyucuların etkili bir şekilde kullanılması gibi alanlar var.
 
Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Avrupa Başkanı Daichi Kato, etkinlikle ilgili şunları söylüyor: “Etkili dijitalleşmeyle cevap verme süresini kısaltmak, hastalara daha iyi bakım sunmak ve daha fazla hayat kurtarabilmek için ambulans ekiplerini güçlendirmek mümkün. Bu forum, en yeni çözümlerin nasıl başarıyla kullanıldığını paylaşmak ve donanım, iletişim ve uygulamalardaki yeni gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için teknoloji ve ambulans uzmanlarını bir araya getiren önemli bir fırsat sunuyor. Bu yüzden görevi teknolojilerle ilgili olan veya teknolojik gelişmelerle ilgilenen ambulans hizmeti sektöründeki tüm çalışanları bugün kaydolmaya davet ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AMBULANS, HİZMETİ, SUNAN, ŞİRKETLER, BULUŞACAK, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı