Büyükkılıç’a, Yeni İl Müftüsü Ayvaz’dan Nezaket Ziyareti
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Eylül 2024 - Cuma 17:23 Bu haber 53 kez okundu
 
Büyükkılıç’a, Yeni İl Müftüsü Ayvaz’dan Nezaket Ziyareti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Kayseri İl Müftüsü olarak atanan Durmuş Ayvaz tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
GÜNDEM Haberi
Büyükkılıç’a, Yeni İl Müftüsü Ayvaz’dan Nezaket Ziyareti

Kentte uyum ve istişareye önem vererek iş birliği halinde yerel yönetim faaliyetlerini gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri İl Müftülüğü görevine atanan Durmuş Ayvaz’ı makamında konuk etti.

Sıcak ve samimi ortamda geçekleşen ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, “Kentimize İl Müftüsü olarak atanan Sayın Durmuş Ayvaz Büyükşehir Belediyemize ziyarette bulunma nezaketi göstermişlerdir. Ziyaretleri dolayısıyla kendilerine şükranlarımızı sunuyor, bu anlamlı ve önemli yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar temennini ediyorum” ifadelerinde bulundu.

İl Müftüsü Ayvaz ise misafirperverliği ve kentteki başarılı hizmetleri dolayısıyla Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileterek, Büyükkılıç’a faaliyetlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyarette İl Müftüsü Ayvaz, Başkan Büyükkılıç’a ‘Hadislerle İslam’ isimli kitabı hediye etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Büyükkılıç’a,, Yeni, İl, Müftüsü, Ayvaz’dan, Nezaket, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı